Breaking News

Φθιώτιδα: Επανασυντονισμός των τηλεοπτικών καναλιών

Δεύτερη ψηφιακή μετάβαση δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης – Η DIGEA  προχωρά στη μετάβαση στις τελικές, διεθνώς κατοχυρωμένες συχνότητες εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών στη Φθιώτιδα

Και στη Φθιώτιδα θα χρειαστεί να επανασυντονίσουμε τους τηλεοπτικούς δέκτες προκειμένου να είναι διαθέσιμα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Συγκεκριμένα, ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 18/2020, ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2020 και το κοινό χρονοδιάγραμμα της ΕΡΤ και της Digea, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου 2021, η εταιρεία Digea θα προχωρήσει τη μετάβαση στις τελικές, διεθνώς κατοχυρωμένες, συχνότητες εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών σε Βοιωτία, Φθιώτιδα, τμήμα του νομού Φωκίδας και της Βόρειας Εύβοιας.

Προς διευκόλυνσή σας επισυνάπτεται έντυπο χρήσιμων πληροφοριών για τη μετάβαση.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΜΕΤΑΒΑΣΗ-17_09_21-F3.DOCX

 

 

 

Δες επίσης

Σοκ στη Φθιώτιδα – Έφυγε από την ζωή ο Ηλίας Κεφαλάς

Ένας πολύ γνωστός επαγγελματίας της πόλης της Λαμίας δεν είναι πια κοντά μας… Σοκ και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *