Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Θλίψη για τον Τ. Χρονά – “Ήταν υπόδειγμα εντιμότητας, αξιοπρέπειας, σεμνότητας και εργατικότητας”

 

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Νομού Φθιώτιδος αποχαιρετά τον Τάσο Χρονά

“Με αισθήματα βαθύτατης λύπης ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Νομού Φθιώτιδος προπέμπει στην αιωνιότητα το εκλεκτό μέλος του Διοικ. Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, τον ΤΑΣΟ ΧΡΟΝΑ, που παράλληλα υπήρξε εκλεκτό μέλος του Ιατρικού κόσμου της πόλης μας αλλά και ενεργό μέλος των δημοτικών και περιφερειακών πραγμάτων της περιοχής μας.

Αποχαιρετώντας τον αγαπητό μας Τάσο Χρονά θα ενθυμούμεθα πάντα το ανδρείο, ταπεινό και αθόρυβο με καθαρότητα ψυχής φρόνημά του. Θα ενθυμούμεθα τη γεμάτη ζωή του με απάρνηση των ανέσεων του κόσμου τούτου, με πολλές θυσίες και με πνεύμα θυσιαστικό και δοτικό για τους άλλους. Στην τετραετή θητεία του στο Σύνδεσμό μας ήταν υπόδειγμα εντιμότητας, αξιοπρέπειας, σεμνότητας και εργατικότητας. Με τη σοφία της απλότητας, με τα σταράτα και καθαρά λόγια του, με την παλληκαρίσια και κοφτερή σκέψη του, τιμούσε τον λακωνικό τρόπο έκφρασης της ζωής πορευόμενος με σταθερότητα, συνέπεια, μη ξεφεύγοντας με τις καινοτόμες ιδέες του από τον ανθρωπιστικό προσανατολισμό του και τις βαθιές κοινωνικές, δημοκρατικές και πολιτικές ευαισθησίες του.

Ο αγαπητός μας ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΑΣ με το ανεπίληπτο ήθος του, την επιστημονική του αρτιότητα και τις ανθρωπιστικές του κοινωνικές και πολιτικές του ευαισθησίες και δράσεις μένει στην ιστορία μας.

Εκ μέρους του Διοικ. Συμβουλίου και των μελών του Συνδέσμου μας εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας ΤΑΣΟΥ, μετουσιώνοντας τη λύπη μας σε ελπίδα ζωής, και αντί στεφάνου θα καταθέσουμε χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλεώς μας.

Του αγαπητού μας ΤΑΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ.”

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΑΒΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θλίψη στη Φθιώτιδα: Έφυγε από την ζωή ο Τάσος Χρονάς….

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *