Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Κοτρωνιάς: « Ε65 – Αφορμή για την ανάπλαση της Λεωφόρου Καλυβίων της Λαμίας»

Η πρόταση του βουλευτή Φθιώτιδας κ. Γιώργου Κοτρωνιά, με αφορμή την σημερινή παράδοση των πρώτων 14.5 χιλιομέτρων του Ε65

Η επιστολή

Η σημερινή παράδοση των πρώτων 14.5 χιλιομέτρων του Ε65, μαζί με την κύρωση στην Βουλή της συμφωνίας για έγκριση από την Ε.Ε και χρηματοδότηση του τελευταίου βορείου τμήματός του, σηματοδοτεί και επισφραγίζει την αποτελεσματική συμβολή της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο ξεμπλοκάρισμα ενός πολύ σημαντικού για την Ελλάδα αλλά και για την περιοχή μας έργου.

Για τα πολλαπλά οφέλη του Ε65 στην ανάπτυξη της χώρας θα μιλήσουν πολλοί. Εγώ θα αναφερθώ σε μία παράμετρο που αφορά την πόλη της Λαμίας.
Με την μεγάλη αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, που θα προκύψει από την εκτροπή προς τον Ε65 της διαμπερούς κίνησης όλων των οχημάτων ελαφρών και βαρέων μέσα από τη Λαμία προς την Ευρυτανία, ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση μιας παλαιότερης μελέτης του Δήμου μας για την ολοκληρωτική ανάπλαση της Λεωφόρου Καλυβίων, η οποία πλέον από τμήμα της Εθνικής οδού μετατρέπεται σε έναν κεντρικό αστικό δρόμο του Δήμου.

Ο Δήμος μας, όπως προχώρησε με την αξιοποίηση, την επικαιροποίηση και την εξασφάλιση χρηματοδότησης παλαιότερης μελέτης για την Λεωφόρο Αθηνών μπορεί να προγραμματίσει την επικαιροποίηση και αξιοποίηση και αυτής της μελέτης για την Λεωφόρο Καλυβίων, με θετικά αποτελέσματα για την ποιότητα ζωής και την κυκλοφορία στο δυτικό τμήμα της πόλης. Γεώργιος Κοτρωνιάς Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σπερχειάδα

Εθελοντική Αιμοδοσία στις 5/12/2022 στην Σπερχειάδα Ο Δήμος Μακρακώμης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *