Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Κοτρωνιάς: «Οξύτατα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείο Λαμίας»

Ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Αθ. Πλεύρη και την Αναπληρώτρια Υπουργό κ. Ασ. Γκάγκα έθεσε το ζήτημα των αποχωρήσεων ιατρών από το Γενικό Νοσομείο Λαμίας.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής :
«……..Ενημερώθηκα ότι από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας,
παραιτήθηκαν ήδη δύο και είναι υπό παραίτηση και τρίτος τακτικός ιατρός (ουρολόγος, πνευμονολόγος, και ιατρός του Αιμοδυναμικού Κέντρου).
Παράλληλα ενημερώθηκα ότι, στο Τμήμα Επειγόντων δεν υπάρχει Παθολόγος ιατρός με αποτέλεσμα οι ασθενείς να περιμένουν ώρες μέχρις ότου καλυφθούν οι ανάγκες από γιατρούς των Κέντρων Υγείας που έρχονται για να βοηθήσουν.
Η απουσία παθολόγων ιατρών από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (μια ειδικότητα αιχμής για το τμήμα αυτό) από μόνη της αποτελεί οξύ και σημαντικό πρόβλημα.
Οι ελλείψεις δε και οι δυσλειτουργίες που θα προκύψουν με την αποχώρηση των τριών παραπάνω γιατρών στους οποίους αναφέρθηκα από τις τρεις πολύ σημαντικές αυτές κλινικές, επίσης υποβαθμίζουν την λειτουργία και την εικόνα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας
Αγαπητέ Υπουργέ,
Θεωρώ ότι πρέπει να παρέμβετε άμεσα και αποτελεσματικά και να διερευνήσετε πρώτα απ’ όλα, γιατί υπάρχει αυτή η τάση αποχώρησης από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και δεύτερον να μεριμνήσετε για την κάλυψη των κλινικών με τις απαραίτητες ειδικότητες.

Είμαι στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες και για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε στην διερεύνηση και αντιμετώπιση των θεμάτων του Νοσοκομείου Λαμίας, προς όφελος πάντα των Ελλήνων πολιτών….»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έλεγχοι – rapid tests για κορονοϊό σε Αταλάντη και Λάρυμνα

Διενέργεια rapid tests στο Δήμο Λοκρών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας σε Λάρυμνα ναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *