Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Κοτρωνιάς: «Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία και στη Φθιώτιδα»

Ενημερώνει ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς για την παρέμβαση του

O βουλευτής Γεώργιος Κοτρωνιάς, με ιδιαίτερη ευαισθησία, ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΕΕΕΕΚ Λαμίας, που εξέφρασε ο Προέδρος κ. Παναγιώτης Αγγελάκης, για επέκταση του Πιλοτικού Προγράμματος «Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία» προγραμμάτισε συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μιχαηλίδου, στις 2 Φεβρουαρίου, προκειμένου να συζητήσει την ένταξη της Φθιώτιδας στο πρόγραμμα αυτό.

Αντικείμενο της συζήτησης θα αποτελέσουν επίσης και οι προγενέστερες προτάσεις του βουλευτή προς την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τους Υπουργούς Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Εργασίας για ζητήματα που απασχολούν και προβληματίζουν τα Άτομα με Αναπηρία και τις οικογένειές τους και σχετίζονται με τη διαβίωσή τους.

Αναγνωρίζοντας τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι οικογένειες των παιδιών ΑΜΕΑ, ο βουλευτής από την αρχή της θητείας του έχει θέσει ως βασική επιδίωξη της πολιτικής του την στήριξη αυτής της τόσο ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας συμπολιτών μας που εν δυνάμει όλοι μας μπορεί να γίνουμε μέλη της

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Μακρακώμης για την λειτουργία των Σχολείων και των Παιδικών Σταθμών, 8/2

Η ανακοίνωση – απόφαση του Δήμου Μακρακώμης Θέμα: Λειτουργία Σχολικών Μονάδων και Παιδικών Σταθμών Δήμου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *