Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Οικονόμου:”Ευκαιρία αναστοχασμού αλλά και νέας αφετηρίας”

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου αναφέρεται στον ερχομό του 2021 και μεταφέρει το μήνυμα για το νέο έτος 2021

“Τη χρονιά που πέρασε συνειδητοποιήσαμε με τρόπο επώδυνο είναι η αλήθεια την αξία της υγείας. Είδαμε πόσο μετράει η αλληλεγγύη, η προσωπική ευθύνη, η οργανωμένη διοίκηση, η αποφασιστική ηγεσία. Ακολουθώντας τους απαραίτητους περιορισμούς καταλάβαμε πόσο σημαντική ήταν η ελευθερία που μας είχε γίνει ρουτίνα. Τέλος, αντιληφθήκαμε τις κραυγαλέες αδυναμίες και τα ελλείμματα της παγκόσμιας και ελληνικής κοινότητας που ξεγύμνωσε ο κορωνοϊός. Για αυτό και πρέπει να συμπεριφερόμαστε με μέτρο και όχι με αλαζονεία. Αυτά είναι που πρέπει να θυμόμαστε από μια χρονιά που όλοι ευχόμαστε να μην επαναληφθεί.

Η κατανόηση της στενής σχέσης που έχει η υγεία  των ανθρώπων με την κλιματική αλλαγή και τις συνθήκες εργασίας, διατροφής και διαβίωσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η εμπιστοσύνη στην επιστήμη αλλά και στη δύναμη της πολιτικής να συμπαραστέκεται και να δημιουργεί.Η αυτοπεποίθηση, η αγάπη, η ανθρωπιά, η συλλογικότητα το πάθος και τα όνειρα για μια ζωή γεμάτη ελευθερίες και πολλές επιλογές αλλά και η υπεύθυνη στάση που θα τις διασφαλίζει.

Αυτά είναι που πρέπει να μας οδηγούν στο ταξίδι της καινούριας χρονιάς.

Μιας χρονιάς που για μας τους Έλληνες, 200 χρόνια μετά τον ξεσηκωμό του γένους είναι μαζί ευκαιρία αναστοχασμού αλλά και νέας αφετηρίας.

Καλή μας χρονιά…”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Στυλίδας προς μαθητές για Πανελλήνιες: Kατακτήστε τους στόχους σας! Το ΑΞΙΖΕΤΕ !

Το μήνυμα του Δημάρχου και του Δήμου Στυλίδας προς τους μαθητές που συμμετέχουν στις  Πανελλήνιες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *