Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Οικονόμου για Ιαματικές Πηγές Υπάτης:  “Αναβάθμιση που δίνει νέες δυνατότητες στην περιοχή”

Η σχετική ενημέρωση για τις Ιαματικές Πηγές Υπάτης, από το γραφείο του Υφυπουργού και βουλευτή Φθιώτιδας κ. Γιάννη Οικονόμου

Εφικτή καθίσταται μεταξύ άλλων η βραχυπρόθεσμη αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών Υπάτης από την ΕΤΑΔ, μέχρι την εκκίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας από το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και η μίσθωση τμημάτων των συνολικών εγκαταστάσεων με την κατάθεση της κυβερνητικής τροπολογίας σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η δυνατότητα ρύθμισης που παρέχεται με την εν λόγω τροπολογία και δείχνει το δρόμο για τη λύση σ’ ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολούσε την τοπική κοινωνία, προσφέροντας νέες δυνατότητες ανάπτυξης, είχε αποτελέσει κεντρικό θέμα της συνάντησης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. Στέφανο Βλαστό.
Στο επίκεντρο εκείνης της συζήτησης βρέθηκαν τα Ιαματικά Λουτρά της Υπάτης. Ακριβώς έπειτα από ένα μήνα, το ζήτημα μπαίνει σε τροχιά επίλυσης και ένα περιουσιακό στοιχείο που παρέμενε αδρανές, μπορεί επιτέλους να αξιοποιηθεί και να προσφέρει νέες δυνατότητες στην περιοχή και την τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε την τοπική κοινωνία οδεύει προς την επίλυσή του. Στη συνάντησή που είχα με τον κ. Βλαστό πριν από ένα μήνα, είχα τονίσει τη σημασία αξιοποίησης των εγκαταστάσεων, οι οποίες δυστυχώς έμεναν αδρανείς. Η εξέλιξη αυτή θα αναβαθμίσει τα Ιαματικά Λουτρά της Υπάτης, καθώς και την ευρύτερη περιοχή. Θα προσφέρει νέες δυνατότητες στην τοπική κοινωνία».

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *