Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Οικονόμου: Στην παράδοση της δωρεάς της HELLENiQ ENERGY στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας

 

“Η σημαντική συμβολή στην άψογη διοργάνωση του EkoAcropolisRally”  τόνισε ο κ. Οικονόμου

Ενημέρωση από τον υποψήφιο Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Γιάννη Οικονόμου για την παράδοση της δωρεάς της HELLENiQ ENERGY

“Σήμερα το πρωί βρέθηκα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, κατά την παράδοση της δωρεάς της HELLENiQ ENERGY στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Σημαντικό υλικό πολυμηχανημάτων και αναλωσίμων (εκτυπωτές, οθόνες, προτζέκτορας) παραδόθηκε με σκοπό η Αστυνομία μας να ενισχυθεί στο έργο της με απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ο όμιλος αποτελεί επίσης μέγα χορηγό του EkoAcropolisRally, το οποίο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έφερε -καθιστώντας το προτεραιότητα- και κυρίως κατάφερε να το κρατήσουμε στον τόπο μας, στη Φθιώτιδα, με τη Διεύθυνση Αστυνομίας του Νομού μας να συμβάλλει στην άψογη διοργάνωση.

Η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπά στην πόλη μας, τη Λαμία, και η περιοχή μας, η Φθιώτιδα, εδραιώνεται ως το επίκεντρο των μεγάλων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, στο πλέον υψηλό επίπεδο παγκοσμίως, υποδεχόμενη επισκέπτες από όλη τη χώρα και τον κόσμο και προσφέροντας υψηλού επιπέδου φιλοξενία με επαγγελματισμό και ποιότητα.

Η διοργάνωση αυτή είναι πιλότος για το πώς μπορούμε ναμετατρέψουμε την Φθιώτιδα σε 12μηνο τουριστικό προορισμό και να προχωρούμε πάντα μπροστά, τώρα πιο δυνατά.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *