Γ. Οικονόμου: Τροπολογία για την έγκαιρη έναρξη της Δακοκτονίας

Η δακοκτονία στο νομό Φθιώτιδας  είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την εξασφάλιση της ποιότητας της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Αναφέρει για την δακοκτονία ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου:

“Με τροπολογία που καταθέτουμε σήμερα στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, δίνουμε τη δυνατότητα στην Περιφέρεια να ξεκινήσει η δακοκτονία έγκαιρα με προσωρινό μειοδότη.
Ρυθμίζοντας τον προσυμβατικό έλεγχο της δακοκτονίας δεν αφήνουμε πολύτιμο χρόνο να πάει χαμένος λόγω της γραφειοκρατίας και επιταχύνουμε τις διαδικασίες, ώστε η δολωματική διαδικασία και οι ψεκασμοί να ξεκινήσουν άμεσα, καθιστώντας τη διαδικασία αποτελεσματική.”

Δες επίσης

7 γαλάζιες σημαίες στη Φθιώτιδα για το 2026 [λίστα]

Εξακόσιες είκοσι τέσσερις (624) Ελληνικές ακτές, δεκαεπτά (17) μαρίνες και δεκαεπτά (17) τουριστικά σκάφη κέρδισαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *