Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Σαρακιώτης: «Στα γρανάζια του “επιτελικού κράτους” κόλλησε και το “Βοήθεια στο Σπίτι”»

Ο Γ. Σαρακιώτης και Βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”

Τη σημαντική καθυστέρηση ως προς την έκδοση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. 4Κ/2020 που αφορά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», η έκδοση της οποίαςεκκίνησε στη βάση νομοθετικής ρύθμισης (ν. 4583/2018) της προηγούμενης Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επισημαίνουν στο πλαίσιο κοινής κοινοβουλευτικής παρέμβασης τους, σαράντα επτά (47)Βουλευτές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης.

Όπως τονίζουν στη σχετική ερώτησή τους, οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα της προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. 4Κ/2020 η οποία αφορά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδεςυποψήφιοι να περιμένουν ακόμη για την πλήρωση δύο χιλιάδων εννιακοσίων εννέα(2.909) θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Α’ βαθμού, την ώρα που οι συνθήκες καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους και των αντίστοιχων δομών που εφαρμόζουν δράσεις παρέμβασης στην κοινότητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Για τον παραπάνω λόγο, οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχίααπευθύνουν στον αρμόδιο Υπουργό τα ακόλουθα ερωτήματα:

Για ποιο λόγο όλο αυτό το διάστημα δεν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα, καθώς και πότε αναμένεται οι επιτυχόντες να τοποθετηθούν στις θέσεις με στόχο να ενισχυθεί με το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό αυτό το μείζονος κοινωνικής σημασίας πρόγραμμα.

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Διακοπές ρεύματος σε Καινούργιο, Άγιο Σεραφείμ, Σκάρφεια, Αγία Τριάδα

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *