Κυριακή , 26 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Σαρακιώτης: “Συμπαραστεκόμαστε όλοι στον δίκαιο αγώνα των αγροτών”

Ο Γιάννης Σαρακιώτης έδειξε έμπρακτα την στήριξη του στον αγώνα των αγροτών, καθώς παραβρέθηκε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους στη Λαμία.

Δηλώσεις έκανε ο Βουλευτής Φθιώτιδας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σαρακιώτης  ο οποίος παραβρέθηκε (4/2/2023)  στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών της Φθιώτιδας 

Σημείωσε ο κ. Σαρακιώτης:

“Κάποιοι προσπαθούν να λοιδορήσουν τον αγώνα των αγροτών λέγοντας ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή βγαίνουν στο δρόμο. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική. Και δυστυχώς επειδή σήμερα πλήττεται ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, όλοι μπορούν να αντιληφθούν τα δίκαια αιτήματα των αγροτών.
Η εκτόξευση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, των καυσίμων, η εκτόξευση του κόστους των ζωοτροφών και των λιπασμάτων, έχουν καταστήσει τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις ασύμφορες και μη βιώσιμες.
Η Κυβέρνηση οφείλει να λάβει ουσιαστικά και πραγματικά μέτρα, καθώς πέραν του ζητήματος της επιβίωσης του πρωτογενή τομέα, δεν είναι δυνατόν εν όψει μιας επισιτιστικής κρίσης όπως λένε όλοι διεθνώς, αυτός να εγκαταλείπεται πλήρως.
Απαιτούνται άμεσα μέτρα όπως, η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, η μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της επανακρατικοποίησης της Δ.Ε.Η., καθώς χωρίς τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την αιμορραγία στην περιοχή μας και στο Νόμο Φθιώτιδας.

Η μείωση του πληθυσμού είναι άμεσα σχετιζόμενη με την υποβάθμιση του πρωτογενή τομέα. Συμπαραστεκόμαστε όλοι, και σήμερα, στον δίκαιο αγώνα των αγροτών.”

 

 

Λαμία: Πορεία διαμαρτυρίας αγροτών της Φθιώτιδας [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα εγκαίνια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο Μώλο Φθιώτιδας [ΦΩΤΟ]

Πραγματοποιήθηκαν τα  εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Μώλου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής  Παρουσία φίλων, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *