Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Σαρακιώτης: Το 2023, θα είναι ένα έτος αλλαγής – Επιστροφή της κοινωνικής δικαιοσύνης στον τόπο

Μήνυμα του Βουλευτή Φθιώτιδας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννη Σαρακιώτη για το νέο έτος

Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της αφήνοντας έντονα τα σημάδια της στην ελληνική κοινωνία και ανυπέρβλητες δυσκολίες για την πλειονότητα των συμπολιτών μας. Μια χρονιά, όπου οι προσδοκίες που καλλιέργησαν ορισμένοι μετατράπηκαν δυστυχώς σε απογοήτευση και αγανάκτηση.

Η δοκιμασία της πανδημικής κρίσης δεν έγινε μάθημα, ενώ η ενεργειακή κρίση και οι συνεχιζόμενες πληθωριστικές πιέσεις όχι μόνο δε συνάντησαν έγκαιρη και αποτελεσματική κυβερνητική αντίδραση, αλλά αβελτηρία και ανεπάρκεια οι οποίες επέτειναν τις ανισότητες και διέρρηξαν την κοινωνική συνοχή. Το ζοφερό αυτό περιβάλλον ήρθε να επιτείνει η συνταγματική εκτροπή και το βαθύ τραύμα στο corpus της ίδιας της Δημοκρατίας μας, αναδεικνύοντας περαιτέρω ελλείμματα στην ηθική συγκρότηση μέρους του πολιτικού συστήματος τα οποία και διέσυραν τη χώρα μας στο παγκόσμιο στερέωμα. Εν όψει του έτους που ανατέλλει μπροστά μας, οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να αναστοχαστούμε. Να σταθμίσουμε τα δεδομένα και να διδαχθούμε από τα λάθη του παρελθόντος, επανακαθορίζοντας τις μελλοντικές επιλογές μας.

Το 2023, θα είναι ένα έτος αλλαγής, αλλαγής σελίδας στην πολιτική ζωή του τόπου. Αλλαγής που οφείλει να συνοδευτεί με την πιο επίκαιρη συλλογική επιταγή. Την επιστροφή της κοινωνικής δικαιοσύνης στον τόπο. Με πίστη στις δυνάμεις μας και εμπιστοσύνη στα οράματα μας, θα κατορθώσουμε την επιστροφή της. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στον Α.Ο. Λαμίας, παίκτρια της Εθνικής μας ομάδας!

Μία ακόμη σημαντική απόκτηση για την λαμιώτικη γυναικεία ομάδα βόλεϊ Ο Α.Ο. Λαμίας 2013 ολοκλήρωσε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *