Ακολουθήστε μας στο facebook

Γιάννης Αποστόλου προς Σοφία Ζαχαράκη: “Ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή σας!”

 

Ο Δήμαρχος Δήμου Στυλίδας κ. Γιάννης Αποστόλου αναφέρεται στην επίσκεψη της Υπουργού  Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφίας Ζαχαράκης στη Στυλίδα.

Σημειώνει σχετικά για την επίσκεψη ο κ. Αποστόλου:

“Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε (5/6/2024), στο Δημαρχείο της πόλης μας, την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφία Ζαχαράκη, τη Βουλευτή Ευρυτανίας κα Θωμαΐς (Τζίνα) Γεωργίου Οικονόμου και τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ.Μανώλη Γραφάκο, στα πλαίσια ενημέρωσης για τις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της κυβερνητικής και ευρωπαϊκής πολιτικής για την τοπική αυτοδιοίκηση και την συμμετοχή σε κοινές πολιτικές και προγράμματα, με γνώμονα τις αξίες και τις αρχές που διέπουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων καθώς αυτές αποτελούν ένα σημαντικό μέσο για την έκφραση της δημοκρατικής γνώμης και την ενίσχυση της ευρωπαϊκής πολιτικής διαδικασίας.

Είμαστε ευγνώμονες για την επίσκεψή σας και τον χρόνο που αφιερώσατε να μας ενημερώσετε για τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες του υπουργείου σας. Ελπίζουμε σε κοινή συνεργασία, για το κοινό καλό του τόπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά!”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η θεατρική παράσταση  “Ο Μικρός Πρίγκιπας” στην Τραγάνα

  Η θεατρική παράσταση  “Ο Μικρός Πρίγκιπας”  θα παρουσιαστεί  στην πλατεία Κολιοφούτη στην Τραγάνα το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *