Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

«Γινόμαστε μια ζεστή αγκαλιά»: Δράση της Νέας Δημοκρατίας για βρέφη και νεογνά

Δράση της Νέας Δημοκρατίας για τα βρέφη και τα νεογνά του ΓΝΜ «Έλενα Βενιζέλου»

Με πρωτοβουλία των Γραμματειών Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων και Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού, η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης (πάνες, σκουφάκια, κρέμες περιποίησης, αφρόλουτρα) για βρέφη και νεογνά που νοσηλεύονται στο ΓΝΜ «Έλενα Βενιζέλου», οι γονείς των οποίων ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Χρυσαυγή Ατσιδάκου και η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, παρέδωσαν τα αγαθά τα οποία συγκεντρώθηκαν από δωρεές μελών του κόμματος στην Διοικήτρια του ΓΝΜ «Έλενα Βενιζέλου» Βάσω Γεννηματά και στην Αναπληρώτρια Διοικήτρια Εύα Κοντοσταθάκου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Διοικήτρια και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια για τις οικογένειες των παιδιών, το Νοσοκομείο και τις ανάγκες του.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Με μια συμβολική κίνηση χάρη στην προσφορά των μελών του κόμματός μας και με πρωτοβουλία των Γραμματειών Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού, θέλουμε να δείξουμε ότι στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας και κοντά σε όλες εκείνες τις οικογένειες των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Το έργο του Υγειονομικού προσωπικού του ΓΝΜ «Έλενα Βενιζέλου» και όλων των εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας είναι υπεράνθρωπο. Στην κατεύθυνση των πολιτικών της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που στηρίζουν στην πράξη το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους ανθρώπους του, προσπαθούμε καθημερινά να αναδεικνύουμε το σπουδαίο έργο που επιτελούν».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Δράμα ο Πρωθυπουργός, για την κηδεία του πιλότου του F4

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 Ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *