Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γραμμή Δημότη στον Δήμο Δομοκού για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών

Στο Δήμο Δομοκού όπως ενημερώνει, δημιουργήθηκε τη Γραμμή Δημότη προσβλέποντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Δομοκού, αλλά και την ενίσχυση της αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης Δήμου και Δημότη.

“Στόχος της νέας υπηρεσίας είναι η σωστή τηλεφωνική εξυπηρέτηση του πολίτη, η καταγραφή και η σωστή διαχείριση των αιτημάτων και των αναφορών του. Όλα τα αιτήματα και οι προτάσεις βελτίωσης θα καταγράφονται και θα διαβιβάζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, ενώ θα παρακολουθείται η πορεία διευθέτησής τους και θα ενημερώνεται ο αιτών για την έκβαση.
Η Γραμμή Δημότη είναι διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση των δημοτών καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 8:00 πμ έως 3:00 μμ, εκτός των επίσημων αργιών.
Λειτουργεί καλώντας: 15113 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση 15113@.domokos.gr
Στη Γραμμή Δημότη μπορείτε να καλείτε από σταθερό δίκτυο ΟΤΕ με αστική χρονοχρέωση ή να αποστέλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα, προκειμένου να εκφράσετε τα αιτήματα – παρατηρήσεις σας για θέματα κοινού ενδιαφέροντος (καθαριότητας, πρασίνου, περιβάλλοντος κλπ) ή να αναφέρετε μια βλάβη (ηλεκτροφωτισμού, τεχνικά, κτλ).
Οι κλήσεις από τηλέφωνα άλλων δικτύων σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας χρεώνονται σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο, έτσι όπως το ορίζει ο κάθε πάροχος σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας (Περισσότερες πληροφορίες στο site του Δήμου).
Η διαδικασία που ακολουθείται έχει τη μορφή:
• Τηλεφωνική λήψη του Αιτήματος.
• Προώθηση του Αιτήματος στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
• Απάντηση/Ενημέρωση του Δημότη για τη διεκπεραίωση ή την πορεία εξέλιξης του αιτήματός του.
Την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος έχει το Γραφείο Δημάρχου που ενημερώνεται άμεσα για τα αιτήματα των δημοτών και παρακολουθεί τις ενέργειες των υπηρεσιών του Δήμου.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έλεγχοι – rapid tests για κορονοϊό σε Αταλάντη και Λάρυμνα

Διενέργεια rapid tests στο Δήμο Λοκρών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ Φθιώτιδας σε Λάρυμνα ναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *