Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γυμνάσιο Λάρυμνας: Δράση αλληλεπίδρασης σχετικά με την εφηβεία – διαπροσωπικές σχέσεις και το ρόλο οικογένειας – σχολείου

Δράση αλληλεπίδρασης στο Γυμνάσιο Λάρυμνας σχετικά με την εφηβεία – διαπροσωπικές σχέσεις και το ρόλο οικογένειας – σχολείου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 20.05.2022 ομιλία στους μαθητές του Γυμνασίου Λάρυμνας με θέμα: Εφηβεία – Διαπροσωπικές Σχέσεις και το ρόλο Οικογένειας- Σχολείου.

Στην δράση αλληλεπίδρασης στους μαθητές εισηγήθηκε το θέμα η Δ/ντρια –Ψυχολόγος κ. Παπαναγιώτου Άννα από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού και την συμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά.

Αρχικά συζητήθηκαν και αναλύθηκαν τα χαρακτηριστικά της εφηβείας με κυρίαρχες τις απόψεις τον παιδιών, την ανάπτυξη της προσωπικότητας και των διαπροσωπικών σχέσεων και στην συνέχεια η διασύνδεση τους και η επιρροή της οικογένειας και του σχολείου.

Ακολούθησε δημιουργικός διάλογος, ανάλυση απόψεων των συμμετεχόντων και χρήσιμα συμπεράσματα για την μελλοντική εξέλιξη των μαθητών.

Ευχαριστούμε θερμά το Γυμνάσιο Λάρυμνας για την πρόσκληση και την συνεργασία ευελπιστούμε σε επόμενες δημιουργικές συναντήσεις.

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Στα λευκά η Άγναντη και ο Λογγός [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Η κακοκαιρία “Barbara” πέρασε και από την Λοκρίδα το πρωί της Τρίτης 7/2/2023 με χιονοπτώσεις. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *