Παρασκευή , 1 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η αιμοδοσία στη Μακρακώμη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αριθμό συμμετοχής!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αριθμό συμμετοχής η εθελοντική αιμοδοσία στη Μακρακώμη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα όπως ενημερώνει ο Δήμος Μακρακώμης, δείχνοντας έτσι οι δημότες την ευαισθησία τους και το πόσο σημαντικό θεωρούν να δίνου αίμα για τον συνάνθρωπο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος μας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, πραγματοποίησε στις 26/11/2020 εθελοντική αιμοδοσία στο Ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος στη Μακρακώμη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο αριθμό συμμετοχής, παρόλο της κρίσιμης περιόδου που περνάει η χώρα μας λόγω της πανδημίας του covid-19. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον και η παρουσία του κόσμου ήταν ιδιαίτερα εμφανή.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας, το E.K.A.B και το γιατρό του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης για την άψογη και επαγγελματική προσφορά τους.

Να θυμίσουμε ότι η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και διαρκής, θα προγραμματιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε άλλες Δημοτικές Ενότητες καθώς ο Δήμος μας θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεώργιος Κουτσολέλος

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εξελίξεις για το καμπινγκ ΕΟΤ και Ιαματική πηγή “Κονιαβίτη” στα Καμένα Βούρλα – Προχωρούν επενδύσεις άνω των 200.000.000€

Χρήστος Σταϊκούρας: “Η επένδυση αυτή, μαζί με εκείνη του ακινήτου «Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων»,  αναμένεται να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *