Σάββατο , 1 Οκτωβρίου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

<<Όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για τη Φθιώτιδα που μας αξίζει στην νέα εποχή >>

Έχουμε μια νέα χρονιά και ένα νέο ξεκίνημα. Ύστερα από ενάμιση χρόνο λειτουργίας της κυβέρνησης έγινε μια πρώτη αποτίμηση του κυβερνητικού σχήματος.

Οι αλλαγές, είναι αλλαγές ευελιξίας καθώς παρατηρούμε ότι ο κορμός παραμένει ίδιος. Θετικός κρίνεται ο απολογισμός της κυβέρνησης μέχρι τώρα και θετικά τον κρίνει η κοινωνία ευρύτερα. Οι αλλαγές είναι πολύ εστιασμένες και δείχνουν κάποιες προτεραιότητες της κυβέρνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπό την καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η νέα Κυβέρνηση θα ανταποκριθεί στο έπακρο, κρατώντας όρθια την κοινωνία σ’ αυτήν την πρωτοφανή κρίση και οδηγώντας τη χώρα σε μια νέα εποχή ανάπτυξης.

Για πρώτη φορά ο νομός Φθιώτιδας έχει 4 μέλη στην νέα κυβέρνηση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικουρα που συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού, στον κ. Γιάννη Οικονόμου για την ανάληψη καθηκόντων του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στον κ. Στέλιο Πέτσα για την ανάληψη του Αν.Υπουργού Εσωτερικών καθώς και στον κ. Γεώργιο Ζαβό Υφυπουργό Οικονομικών αρμόδιο για το χρηματοπιστωτικό σύστημα .

Όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη για τη Φθιώτιδα που μας αξίζει στη νέα εποχή .

 

Για τη ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οκτώβριος! Καλό μήνα!!

Καλώς ήλθε ο Οκτώβριος, ή αλλιώς ο «Βροχάρης», ο «Σποριάτης» Ο Οκτώβριος ή Οκτώβρης είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *