Πέμπτη , 8 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση – ποιος ο σκοπός της επίσκεψης της κας Στιβακτή

Συνάντηση είχε σήμερα Δευτέρα 6/6/2022, η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασίαα Στιβακτή, με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Μανώλη Γραφάκο, στο γραφείο του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Αναφέρει σχετικά η Δήμαρχος για την συνάντηση:

“Προτεραιότητά μας στην ατζέντα των θεμάτων ήταν η ένταξη της ώριμης πρότασης, που έχει υποβάλει για χρηματοδότηση ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας στην Πρόσκληση ΤΑ-01 του Προγράμματος “Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ.)”, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η εν λόγω πρόταση με τίτλο: “Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Τιθορέας, Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας”, προϋπολογισμού 3.073.675,81€, περιλαμβάνει ως έργα την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην Τιθορέα και του κεντρικού αγωγού μεταφοράς προς το δίκτυο Κάτω Τιθορέας (μήκους 9χλμ.). Επίσης, έχει ως αντικείμενο την κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων ακαθάρτων στην Τιθορέα και παροχών αποχέτευσης εντός ρυμοτομικού σχεδίου στις Κοινότητες Κάτω Τιθορέας και Ελάτειας.

Η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών των δικτύων ακαθάρτων, εκτός από την προστασία του περιβάλλοντος, θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, αφού θα επιλύσει ένα πάγιο και επιτακτικό αίτημα των κατοίκων των συγκεκριμένων Κοινοτήτων. Ένα αίτημα που συμπίπτει απόλυτα με τους στόχους μας, για αναβάθμιση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στη διαχείριση λυμάτων.”

Δείτε εδώ ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Πέμπτη 8/12

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *