Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Δήμαρχος Δ. Αμφίκλειας-Ελάτειας για την λειτουργία των ΚΔΑΠ

Tην Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 και ώρα 18:30 η Δήμαρχος του Δήμου Αμφίκλειας –Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή, διαδικτυακά θα ενημερώσει για την έναρξη λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στον Δήμο μας.

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) θα λειτουργήσουν σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα κατά την νέα σχολική χρονιά 2021-2022.

Θα ακολουθήσει συζήτηση προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα αναφορικά με τις νέες αυτές δομές αλλά και τις προβλεπόμενες διαδικασίες ένταξης στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής».

Καλούνται όλοι οι γονείς / κηδεμόνες παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, καθώς και όσοι δημότες ενδιαφέρονται, να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση μέσω του προγράμματος Zoom, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://us02web.zoom.us/j/81144953634?pwd=THVGb3ZVUzduUEtWaGpwaGFOTENGZz09

Μετά το πέρας της ενημέρωσης θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου θα δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και θα λυθούν τυχόν απορίες σας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, αφού στόχος του Δήμου μας είναι το όφελος των παιδιών μας μέσω της συνεργασίας και της από κοινού δράσης.

Η Προϊσταμένη του αυτοτελούς τμήματος
Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού
του Δήμου Αμφίκλειας -Ελάτειας
Χριστοδούλου Κων/να

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η ομιλία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας στον Αρχιερατικό Εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ναό της Λαμίας

Η  ομιλία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών από τον κύκλο των ομιλιών «Αύριο είναι Κυριακή» …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *