Παρασκευή , 9 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η δημοτική παράταξη «Λαμία στο Κέντρο» στην Κοινότητα Λαμιέων – Τι συζητήθηκε

Πολύωρη συνάντηση της δημοτικής παράταξης «Λαμία στο Κέντρο» με το προεδρείο της Δημοτικής Κοινότητας Λαμίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Λαμίας, κυρίους Τάκη Συλεούνη και Βαγγέλη Δαμακόπουλο, πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 με πρωτοβουλία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Λαμία στο Κέντρο» Παναγιώτη Στασινού και Γιώργου Παπανικολάου.

Στη πολύωρη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά η πορεία υλοποίησης των ομόφωνων αποφάσεων του Τοπικού Συμβουλίου στα πολλά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του δημότη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη Λαμία.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Τέθηκαν επίσης οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι για ουσιαστικές, άμεσες και μόνιμες παρεμβάσεις σε υποδομές και κοινόχρηστους χώρους, στο κυκλοφοριακό ζήτημα και στη διαχείριση του πρασίνου.

Ζητήματα που απασχόλησαν την συνάντηση ήταν, ακόμα, η κατάσταση που διαμορφώνεται στη ΠΕΛ με τον νέο φορέα, η τιμολογιακή πολιτική του ΦΟΔΣΑ, η ολοκλήρωση της μεταφοράς του αμαξοστασίου του δήμου στα νταμάρια της Μεγάλης Βρύσης, η αποκατάσταση των πεζοπορικών διαδρομών κάτω από το κάστρο, η απόδοση περισσότερων αθλητικών χώρων στους δημότες και η πορεία αξιοποίησης των ‘’πνευμόνων’’ πρασίνου της Λαμίας (Στρατόπεδο Τσαλτάκη, Λόφος Μιχαήλ και Γαβριήλ και Ισιαδάκι).

Η συνάντηση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της σταθερής επικοινωνίας αλλά και της συνεργασίας της δημοτικής παράταξης «Λαμία στο Κέντρο» και των εκπροσώπων της Δημοτικής Κοινότητας για την προώθηση στο Δημοτικό Συμβούλιο θέσεων που θα έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των δημοτών.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

2η συνάντηση – Ακαδημία για Γονείς «Από το Α έως το Ω»

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. σας καλεί να παρακολουθήσετε το φετινό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *