Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Ένωση Αστυνομικών Φθιώτιδας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για κορονοϊό

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας όπου αναφέρεται στην υποχρεωτικότητα για τον εμβολιασμό για κορονοϊό στις τάξεις της Αστυνομίας.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία – φήμη περί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας κατά του ιού Covid-19, με κύριο στόχο να κάμψει την όποια αμφιβολία των διστακτικών συναδέλφων μας, διαιρώντας παράλληλα το Σώμα σε αστυνομικούς δύο ταχυτήτων, εμβολιασμένων και μη.

Ο Έλληνας Αστυνομικός, με απαράμιλλο επαγγελματισμό και ήθος καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, τήρησε και εξακολουθεί ευλαβικά να τηρεί όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοιού, αποδεικνύοντας παράλληλα ακλόνητη εμπιστοσύνη και σεβασμό στις όποιες αποφάσεις της επιστημονικής κοινότητας. Ωστόσο, και επειδή αποτελεί ζήτημα ατομικής επιλογής του κάθε συναδέλφου η απόφαση αν θα εμβολιαστεί ή όχι, τασσόμαστε ΚΑΤΑ της οποιασδήποτε μορφής υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Επιπλέον, βασιζόμενοι στο Ν. 3850/2010, σύμφωνα με τον οποίο ο εκάστοτε εργοδότης υποχρεούται να πληρώσει τη δαπάνη όταν υποχρεώνει σε ιατρικές εξετάσεις τον εργαζόμενο, διαφωνούμε απερίφραστα με τη διενέργεια προληπτικού rapid και PCR test με οικονομική επιβάρυνση των συναδέλφων μας και απαιτούμε τη συνέχιση της διάθεσης δωρεάν τεστ αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test)

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει, τόσο την κοινωνία όσο και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Άλλωστε, στη μάχη κατά του εγκλήματος δεν περισσεύει κανείς, εμβολιασμένος ή μη. Είμαστε αναμφίβολα όλοι χρήσιμοι και αναγκαίοι.

΄΄ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!΄΄

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης για τους Αντιδημάρχους

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, Γιάννη Συκιώτη  για τους πρώην και νυν Αντιδημάρχους Μετά τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *