Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Eurobank δίπλα στις επιχειρήσεις για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ)

Η Eurobank προσκαλεί τους επιχειρηματικούς πελάτες της, που επιθυμούν να δανειοδοτηθούν στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ),να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων μέσω δανείων του ΤΑΑ, σύμφωνα και με όσα προβλέπονται στη σχετική ανοικτή πρόσκληση της Τράπεζας που δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της.

Ως Ενδιάμεσος Χρηματοπιστωτικός Οργανισμός για την υλοποίηση του «Μηχανισμού Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας», η Eurobankθέτει πόρους και τεχνογνωσία στη διάθεση των πελατών της, στηρίζει επενδυτικά σχέδια και συμμετέχει ενεργά στη χρηματοδότηση μιας βιώσιμης οικονομικής ανάκαμψης στη χώρα, επιβεβαιώνοντας το ρόλο της ως Τράπεζα της Ανάπτυξης.
Μέσω του ΤΑΑ η χώρα έχει εξασφαλίσει για την περίοδο 2021-2026 ευρωπαϊκούς πόρους ύψους σχεδόν 31,16 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 18,43 δισ. ευρώ αφορούν σε επιδοτήσεις και τα 12,73 δισ. ευρώ σε δάνεια.

Μέσω των δανείων του ΤΑΑ, μπορούν να χρηματοδοτηθούν επιλέξιμες επενδύσεις στους κάτωθι πυλώνες:

 Πράσινη μετάβαση
 Ψηφιακός μετασχηματισμός
 Καινοτομία-έρευνα και ανάπτυξη
 Ανάπτυξη οικονομιών κλίμακας μέσω συνεργασιών, εξαγορών και συγχωνεύσεων
 Εξωστρέφεια

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τους όρους, τις προϋποθέσεις και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολήςαιτήματος χρηματοδότησης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τονRelationship Managerπου τους εξυπηρετεί στην Τράπεζαή/και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Eurobank, στην ενότητα «Αναπτυξιακά Προγράμματα».

Το έργο/δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU.

*Δελτίο Τύπου

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ν. Ανδρουλάκης: “Ο Πρωθυπουργός εμπαίζει εκατομμύρια Έλληνες. Ξαφνικά σήμερα θυμήθηκε την κερδοσκοπία των τραπεζών”

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ , ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ “Ο Πρωθυπουργός εμπαίζει εκατομμύρια Έλληνες. Ξαφνικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *