Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Eurobank επεκτείνει το πρόγραμμα “€πιστροφή” : Διπλάσια ευρώ €πιστροφή στις καθημερινές αγορές των νοικοκυριών

Το πρόγραμμα €πιστροφή Super Markets καλύπτει ήδη την περίοδο των Χριστουγέννων και παρατείνεται ώστε να καλύψει και τις εορτές του Πάσχα

H Eurobank επεκτείνει τη διάρκεια της παροχής σε οκτώ (8) μήνες συνολικά και καλύπτει χρονικά όχι μόνο την τρέχουσα, αλλά και την επόμενη εορταστική περίοδο των πασχαλινών αγορών, συμβάλλοντας έμπρακτα στη θωράκιση της κατανάλωσης στο πιο ανελαστικό της σημείο: Στις αγορές σε super market, που αφορούν, πρωτίστως, σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα €πιστροφή, επιβραβεύει τον κάτοχο κάρτας Eurobank, επιστρέφοντας ευρώ €πιστροφή, με άμεσο όφελος στην πληρωμή του λογαριασμού των αγορών του.

Επομένως, το πρόγραμμα επεκτείνεται μέχρι το τέλος Απριλίου 2023 για αγορές που πραγματοποιούν οι πελάτες της Τράπεζας μέσω πιστωτικών καρτών στο δίκτυο των 68 super markets που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης €πιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

Η προσφορά ισχύει για αγορές σε 68 super market, συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα, με περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης σε 54 νομούς σε όλη την Ελλάδα.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους της ενέργειας, τα συνεργαζόμενα super markets και τις κάρτες που συμμετέχουν εδώ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στην φυλακή ο «Μάξιμος Σαράφης» για τις απάτες, μετά την απολογία του

Έχουν εξιχνιαστεί 7 περιπτώσεις απάτης πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ… Στην φυλακή πάει  μετά την απολογία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *