Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Λαϊκή Συσπείρωση Λοκρών για τα όμβρια ύδατα

 

Ανακοίνωση από την Λαϊκή Συσπείρωση Λοκρών

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Οι εικόνες που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα, να αναβλύζουν βοθρολύματα στην Παύλου Μελά στην Αταλάντη, λύματα να καταλήγουν στην θάλασσα από τον κεντρικό αγωγό στις Λιβανάτες φέρνουν μόνο οργή και θλίψη.

Αναδεικνύουν με τραγικό τρόπο πόσο αναγκαία είναι τα έργα αποχέτευσης και λειτουργίας βιολογικών καθαρισμών στις πόλεις του Δήμου Λοκρών.
Έργα που στις προεκλογικές περιόδους διαφημίζονται από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, πότε ότι με το πάτημα ενός κουμπιού θα λειτουργήσει ο βιολογικός της Αταλάντης ,όταν οι προηγούμενοι έκαναν είσπραξη τελών- σύνδεσης αποχέτευσης , πότε με φωτογραφίες ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου που διαφημίζει ο Δήμαρχος ότι θα λειτουργήσει ο ίδιος βιολογικός . Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

Η κοροϊδία, μαζί με την έλλειψη μέτρων προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας των συμπολιτών μας χτυπάει κόκκινο.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση όλα τα προηγούμενα χρόνια με τακτικές παρεμβάσεις μας , αναδείξαμε αυτά τα ζητήματα και ζητήσαμε απαντήσεις που δεν πήραμε ποτέ -ούτε από τους τωρινούς ,ούτε από τους παλιότερους ,πολύ δε περισσότερο ο λαός της Λοκρίδας.
Η θέση μας ότι τα έργα που είναι στην πρώτη γραμμή για τις πραγματικές ανάγκες του λαού, δεν είναι επιλέξιμα από την ΕΕ και δεν αποτελούν προτεραιότητα των κυβερνήσεων και των υποτακτικών δημοτικών αρχών σε αυτές τις πολιτικές επιλογές, επιβεβαιώνεται καθημερινά στη ζωή και στην πράξη.
Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν καλά ότι ως Λαϊκή Συσπείρωση όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν μασήσαμε τα λόγια μας και παλέψαμε έμπρακτα για όλα τα προβλήματα του τόπου μας .
Στον ίδιο δρόμο αταλάντευτα θα συνεχίσουμε μπροστά στις εκλογές αλλά και μετά από αυτές, γιατί δεν εμφανιστήκαμε ως αυτόκλητοι σωτήρες λίγες μέρες πριν τις εκλογές ,ούτε ως «πολιτικό» κεφάλαιο του τόπου που παρασκηνιακά διαπραγματεύεται σε ποιά παράταξη θα καταλήξει ανάλογα με τα συμφέροντα του.
Απαιτούμε η Δημοτική Αρχή να πάρει τώρα τα αναγκαία μέτρα, για να σταματήσει αυτό το αίσχος που επιβαρύνει την υγεία των συμπολιτών μας, των παιδιών μας και το περιβάλλον του τόπου μας.
Καλούμε το λαό της Λοκρίδας να γυρίσει οριστικά την πλάτη σε όλους αυτούς που με πιέσεις ,εκβιασμούς και ρουσφέτια προσπαθούν να γεμίσουν ψηφοδέλτια και να κάνει την ανατροπή ψηφίζοντας το τίμιο, αγωνιστικό και μαχητικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λοκρών, γεμίζοντας με κόκκινα γαρύφαλλα τις κάλπες τον Οκτώβρη.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ !
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

6η Γιορτή Φθιωτικού Βιβλίου

  Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων και ο Δήμος Λαμιέων σας προσκαλούν στην 6η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *