Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Ν. Ε. Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων για αλήθεια και δικαιοσύνη σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθ/δας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: “Όλες και Όλοι στη Γενική Απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων, φοιτητών, μαθητών την Πέμπτη 16 Μαρτίουστη Λαμία»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων για αλήθεια και δικαιοσύνη σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών και τους συνανθρώπους μας που χάσαμε, για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των εργασιακών δικαιωμάτων, για τη στήριξη των συγκοινωνιών και συνολικά των δημόσιων αγαθών.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο και τα σωματεία τους, που αγωνίζονται ενάντια στην απαξίωση και τη διάλυση του ΟΣΕ καθώς προειδοποιούσαν επί μήνες την κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με τους κινδύνους που υπήρχαν για την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών.

Απεργούμε και βγαίνουμε στον δρόμο. Αγωνιζόμαστε για ασφάλεια, εργασία, δικαιώματα, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Ενάντια στην κυβέρνηση της καταστροφής και της φτώχειας. Οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις στη Λαμία και στις άλλες πόλεις της Φθιώτιδα την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/3/2023!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δεν το περιμέναμε, αλλά το έχουμε ξαναζήσει – Χαντζής & Δελικούρα, μετά τα τόσα… και πάλι μαζί!!!!

Μεγάλη πολιτική κολοτούμπα στο Δήμο Μακρακώμης Αρκετές πολιτικές κολοτούμπες έχουμε ζήσει στον Δήμο Μακρακώμης…. Θυμίζουμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *