Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022

Τιμώμενη Περιφέρεια η Στερεά Ελλάδα στην έκθεσητροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε ως τιμώμενη Περιφέρεια στηνέκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίαςστην Αττική από 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022.

Αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία ενίσχυσης της περιφερειακής οικονομίας οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων της ΠεριφέρειαςΣτερεάς Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν τα μοναδικά τοπικάπροϊόντα τους σε αυτό το εκθεσιακό γεγονός υψηλής απήχησης.

Με την υποστήριξη του Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της ΠΣΤΕ συντονίστηκε επιχειρηματική αποστολή 25 επιχειρήσεων, οι οποίες είχαν τηνευκαιρία να αναδείξουν την αξία και την ποιότητα των προϊόντων τους μέσααπό τις επαγγελματικές συναντήσεις που πραγματοποίησαν.
Θα πρέπει να αναφερθεί ότι στην επιχειρηματική αποστολή φιλοξενήθηκαν με μηδενικό κόστος συμμετοχής 9 επιχειρήσεις της Βορείου Ευβοίας οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κος Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε:

« Έχοντας ως πυξίδα τον στρατηγικό σχεδιασμό για τηνεπιχειρηματικότητα που επιμελήθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κοςΦάνης Σπανός, υλοποιούμε το εκθεσιακό μας πρόγραμμα και στεκόμαστε στοπλάι των Στερεοελλαδιτών επιχειρηματιών στον καθημερινό τους αγώνα.Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες της πραγματικής οικονομίας και προσπαθούμε μεέργα να ενδυναμώσουμε τη ρευστότητα τους εξασφαλίζοντας τη συμμετοχήτους σε μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα με υψηλή επισκεψιμότητα με στόχο τη σύναψη επωφελών εμπορικών συμφωνιών και τη δημιουργία νέων και σταθερών θέσεων εργασίας».

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Κοινωνική έρευνα για το περιβάλλον 13χρονης στον Βόλο – Σε ρητή δικάσιμο ο 40χρονος για κακοποίηση της κόρης του

Σε ρητή δικάσιμο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα δικαστεί ένας 40χρονος από την Αλβανία μετά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *