Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗEXPO2022

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗEXPO2022

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗEXPO2022 που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITANEXPOστην Αττική.

Η αποστολή των 12 επιχειρήσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών που αναζητούσαν οικονομικά συμφέρουσες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις,τόσο στον κατασκευαστικό κλάδο, όσο και στον τομέα των δομικών υλικών. Μέσω των πολυάριθμων επαγγελματικών συναντήσεωνπου πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης,οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας είχαν την δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, καθώς και να συνάψουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

Με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ),η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έβαλε τον πήχη ψηλά και εξασφάλισε για τους εκθέτες μια επιτυχημένη παρουσία σε ένα εκθεσιακό γεγονός υψηλής απήχησης και επισκεψιμότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κος Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε «η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗEXPO2022 προσφέρει ποικίλες ευκαιρίες στις επιχειρήσεις του κατασκευαστικού κλάδου και των δομικών υλικών, ώστε αφενός να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες τους, αλλά και αφετέρου να συνάψουν νέες εμπορικές συμφωνίες.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός όντας και ο ίδιος μηχανικός, γνωρίζει καλά τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ της αειφόρου ανάπτυξης και του κατασκευαστικού κλάδου. Άλλωστε σκοπός του εκθεσιακού πλάνου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι να ενισχύσει τον επαγγελματία, ούτως ώστε να αναπτύξει και να εξελίξει την επιχείρησή του σε υγιείς βάσεις».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γιατί η “Μαρτυρική” πόλη της Σπερχειάδας με πολύ βαριά ιστορία, δεν τιμά την Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης

Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης σήμερα  Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 Η Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *