Δευτέρα , 5 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε τουριστικές εκθέσεις σε Βαρσοβία και Βιέννη

Συνεχίζεται το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε αγορές του εξωτερικού, με δύο παράλληλες αποστολές που έδωσαν το παρών στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις FERIENMESSE WIEN στη Βιέννη και ITTF Warsaw στη Βαρσοβία.

Στο νέο ανακαινισμένο περίπτερο του ΕΟΤ, τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Λιούπας και Χρυσούλα Τσαγανού παρουσίασαν τους προορισμούς της Θεσσαλίας που αποτελεί μια μικρογραφία της Ελλάδας και προσφέρει πολλές και διαφορετικές δυνατότητες για ταξιδιωτικές εμπειρίες κάθε εποχή του χρόνου.

«Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 καταφέραμε να συγκροτήσουμε αποστολές και να έχουμε δυναμική παρουσία σε 11 εκθέσεις και ένα workshop στο εξωτερικό, δίνοντας το στίγμα της Θεσσαλίας στην Ευρώπη και στο Ισραήλ. Και όλα αυτά στο ξεκίνημα της χρονιάς ώστε να υπάρχει το περιθώριο επιλογής των προορισμών» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Πολιτισμού Γιάννης Μπουτίνας.

«Το στρατηγικό σχέδιο τουριστικής προβολής της Θεσσαλίας σε επιλεγμένες χώρες και κατηγορίες επισκεπτών εξελίσσεται ικανοποιητικά και η τουριστική περίοδος ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τη Θεσσαλία» πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο διακεκριμένος πανεπιστημιακός και βραβευμένος συγγραφέας, Δημήτρης Μπουραντάς στο Βόλο

Ο Δημήτρης Μπουραντάς, ο διακεκριμένος πανεπιστημιακός και βραβευμένος συγγραφέας, έρχεται στο Βόλο προσκεκλημένος του 1ου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *