Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook
????????????????????????????????????

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην αθλητική Έκθεση Marathon Expo 2021

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην αθλητική έκθεση Marathon Expo 2021.

Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και να ενημερωθούν μέσω οπτικοακουστικού και έντυπου υλικού για το πλούσιο αθλητικό έργο που περιλαμβάνει πάνω από 1.000 διεθνείς και πανελλήνιες διοργανώσεις καθώς και έργα αθλητικών υποδομών προϋπολογισμού άνω των 50 εκατ. ευρώ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με Έλληνες αλλά και Θεσσαλούς αθλητές, αθλητικούς παράγοντες, εκπρόσωπους αθλητικών συλλόγων και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει τεχνογνωσία και καλές πρακτικές για την περαιτέρω ενίσχυση του αθλητικού έργου της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και να συζητηθούν νέες αθλητικές δράσεις και διοργανώσεις με τη συμμετοχή αθλητών με αναπηρία που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλία.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

«Ένα γεμάτο τετραήμερο με τη συμμετοχή της αφρόκρεμας του ελληνικού αθλητισμού ολοκληρώθηκε. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με το περίπτερο της κατά γενική ομολογία κέρδισε τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας με έργα και όχι με λόγια ότι είναι η πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας. «Μέσω του οπτικοακουστικού και έντυπου υλικού δώσαμε τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει το πλούσιο αθλητικό έργο που έχει επιτελέσει η Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Αγοραστού. Ο Περιφερειάρχης και όλοι εμείς οι συνεργάτες του μέσα από ένα ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε Κλειστά Γυμναστήρια και Κολυμβητήρια, συντηρούμε και βελτιώνουμε δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δίνουν διέξοδο στη νεολαία, μετατρέπουμε σχολικές αυλές σε ασφαλείς χώρους άθλησης για τους μαθητές, είμαστε πάντα παρόντες σε επιτυχημένες.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Κ. Μαρκόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ Σήμερα 4/2 είναι η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *