Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κ. Μητσοτάκης: “Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα”

Στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε (2/4/2022) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφέρει σχετικά ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτηση του:

“Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτό είναι το όραμα το οποίο είχε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για την Ελλάδα και το οποίο συνέχισαν όλοι όσοι ηγήθηκαν της παράταξής μας. Αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την πατρίδα μας θα τη συνεχίσουμε αταλάντευτα. Και θα τη συνεχίσουμε έχοντας εσάς, τα στελέχη μας, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Κληθήκαμε να διαχειριστούμε πρωτοφανείς κρίσεις και το κάναμε με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με ειλικρίνεια. Το κάναμε στον Έβρο, στις μεγάλες προκλήσεις στο Αιγαίο, στην πανδημία. Κρατήσαμε όρθια την ελληνική κοινωνία και τον παραγωγικό ιστό της χώρας. Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα εξωγενές κύμα ακρίβειας. Και γνωρίζουμε καλά ότι τα εισοδήματα των νοικοκυριών πολιορκούνται από την ακρίβεια. Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας να στηρίξουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στρέφοντας πάντα το βλέμμα μας στους πιο αδύναμους.
Ποτέ δεν είχε δρομολογηθεί στη Θεσσαλονίκη με τέτοια συνέπεια ένας τέτοιος σημαντικός όγκος μεγάλων παρεμβάσεων που αλλάζουν ουσιαστικά την όψη της πόλης: το Μετρό, το flyover, η ανάπλαση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το παράκτιο μέτωπο, το στρατόπεδο «Παύλος Μελάς». Η Θεσσαλονίκη αλλάζει, όχι μόνο με μεγάλα έργα υποδομής, αλλάζει διότι μετατρέπεται σε ένα σύμβολο όλων των σημαντικών αναπτυξιακών δυνατοτήτων που έχει αυτός ο τόπος. Μία πόλη που μπορεί πια να προσελκύει επενδύσεις στην καινοτομία και στην υψηλή τεχνολογία.”

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ετσι συνέβη η τραγωδία με τον νεκρό 11χρονο στο σχολείο στις Σέρρες – «Έκλεισαν τις βάνες του λέβητα και δεν ασφάλισαν τον καυστήρα»

Θρήνος στο πανελλήνιο για την τρσαγωδία στο σχολείο στις Σέρρες με ένα 11χρονο παιδί να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *