Παρασκευή , 1 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κάλεσμα από την Ο. Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δήμου Λοκρών για στήριξη στους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ

Οργάνωση Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Δήμου Λοκρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενάμιση χρόνο μετά την ψήφιση της τροπολογίας του Φεβρουαρίου του 2020 από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία και σηματοδότησε την αρχή μίας περιόδου απαξίωσης και κατάρρευσης της ΛΑΡΚΟ, χιλιάδες εργαζόμενοι βρίσκονται στο σκοτάδι της αβεβαιότητας και της αγωνίας για το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον τους.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τα στελέχη της στη Φθιώτιδα, παρότι έχουν διαχρονικά και αποκλειστικά την ευθύνη αυτής της κατάρρευσης της εταιρείας, δεν έχουν πράξει τίποτε το ουσιαστικό ώστε να υπάρξει μία πειστική απάντηση στο πιο κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Τι θα γίνει με την ίδια τους τη ζωή; Σε αυτόν τον διαρκή και έντιμο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι, απέναντι σε μία Κυβέρνηση, που εν μέσω της πανδημίας προωθεί τις πιο αντικοινωνικές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές στην εργασία, την κοινωνική ασφάλιση, κ.α., ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, έχει από την πρώτη κιόλας στιγμή, ταχθεί αλληλέγγυος και στο πλευρό τους, καθώς οι ίδιοι, είναι εκείνοι που αποτελούν το πιο πολύτιμο στοιχείο της εταιρείας.

Για αυτό το λόγο σήμερα η Οργάνωση Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Δήμου Λοκρών, απευθύνει κάλεσμα προς τους δημοκρατικούς, αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες της περιοχής, ώστε να δώσουν ισχυρό παρόν στην εκδήλωση – συναυλία αλληλεγγύης, που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος με τα Σωματεία των Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 (20:30 το απόγευμα) στη Λάρυμνα (στο Γήπεδο 5Χ5), για την υπεράσπιση και διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους. Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Γιάννης Σαρακιώτης, στη θέση του Συντονιστή στον ΣΥΡΙΖΑ

  Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που πρώτη “βασική” αλλαγή περιλαμβάνει τον συντονιστή του κόμματος που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *