Δευτέρα , 8 Μαρτίου 2021
Breaking News

Καμένα Βούρλα: Αποζημιώσεις σε περίπου 500 οικογένειες για τις απαλλοτριώσεις

Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη η απόφαση της κυβέρνησης για τις απαλλοτριώσεις στα Καμένα Βούρλα – Ανοίγει ο δρόμος για τις αποζημιώσεις

Ενημερώνει με Δελτίο Τύπου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης  Γιάννης Οικονόμου:

 

Ιδιαιτέρα θετική εξέλιξη αποτελεί η απόφαση της κυβέρνησης για την έγκριση των κτηματολογικών πινάκων καθώς και του ποσού των 24.180.334,89 ευρώ σχετικά με τις εκτάσεις που έχουν απαλλοτριωθεί για το έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Καμένων Βούρλων».

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Με τη συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει ο δρόμος για τις αποζημιώσεις των περίπου 500 οικογενειών-δικαιούχων για τις εκτάσεις που έχουν απαλλοτριωθεί στην περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Πρόκειται για ένα θέμα που έπρεπε να είχε λυθεί από το 2014 και το οποίο είχε αναδείξει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γιάννης Οικονόμου προχωρώντας σε σχετικές επικοινωνίες και ενέργειες τόσο προς τον υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή όσο και με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

“Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία”: “Η ημέρα αυτή αποτελεί φόρο τιμής και αναγνώρισης στους μακροχρόνιους επίπονους αγώνες των γυναικών”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η 8η  Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *