Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καμένα Βούρλα: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 18/12

Τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Καμένα Βούρλα προγραμμάτισαν ο Δήμος Καμένων Βούρλων και τοπικοί φορείς

Μια ζεστή χριστουγεννιάτικη γιορτή με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συνδιοργανώνουν στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα, ο Δήμος Καμένων Βούρλων, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Αγία Τριάδα», ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Καμένων Βούρλων, ο Σύλλογος Γυναικών Καμένων Βούρλων, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νεανικός Παλμός» και ο Όμιλος Λαογραφίας και Παράδοσης Καμένων Βούρλων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

17:00 Santa Walk.

18:00 Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου – Κάλαντα από τους μικρούς μας φίλους και δωράκια γι’ αυτούς από τον Άγιο Βασίλη.

18:30 Προσφορά ζεστού κρασιού, λουκουμάδων και διάφορων εδεσμάτων.

19:00 Χορευτικό πρόγραμμα από τον Όμιλο Λαογραφίας και Παράδοσης Καμένων Βούρλων και τη σχολή χορού Αταλάντης «Baila Amor».

20:00 Ανταλλαγή δώρων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στη 2η διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος FEA-VEE 30/01/2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Διακρατικό ProjectMeeting του έργου “FashionEarthAlliance, VocationalExcellenceandEnterprise/FEA – VEE” που πραγματοποιήθηκε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *