Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καμένα Βούρλα: Οριστική τεχνική λύση σε πρόβλημα στην αποχέτευση

Η ενημέρωση απο τον Δήμο  Καμένων Βούρλων για την αποκατάσταση του προβλήματος σε οδούς των Καμένων Βούρλων

“Οριστική τεχνική λύση σε ένα σύνθετο πρόβλημα του αποχετευτικού δικτύου έδωσε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 ο Δήμος Καμένων Βούρλων, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, συνδέοντας επιτυχώς και λειτουργικά, μέσω εγκάρσιας τομής στην Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών, τους παράλληλους αγωγούς επί των οδών Βύρωνος και Ιπποκράτους στα Καμένα Βούρλα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Δήμος καλούνταν να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της μη ροής των λυμάτων κατά διαστήματα στο συγκεκριμένο σημείο με προσωρινό και κυρίως δαπανηρό τρόπο.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μεγάλου εν εξελίξει έργου της κατασκευής νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης από την εργοληπτική εταιρεία «ΤΕΔΡΑ Α.Τ.Π.Ε.», η οποία με μεθοδικότητα, συστηματικότητα και σε απόλυτη συνεννόηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, καθώς και τους συνεργάτες του Δημάρχου, έφερε σε πέρας την τεχνική λύση του ανωτέρω προβλήματος πολύ νωρίτερα του προκαθορισμένου.

Τέλος, σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη ευρύτερη περιοχή, όπου έλαβαν χώρα οι παραπάνω εργασίες, ακολουθεί νέο σημαντικό έργο που αφορά στην κατασκευή νέου δικτύου αποχέτευσης και αρκετών νέων συνδέσεων, το οποίο θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αμφίκλεια: Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο Πρόγραμμα LEADER 2023-2027

Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας ενημερώνει για το νέο Πρόγραμμα LEADER 2023-2027 Πρόσκληση όλων των φορέων του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *