Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Σε οικισμό στα Καμένα Βούρλα, “δεν γίνεται” να υπάρχει γραμμή τηλεφώνου και internet….

Την παρακάτω ανάρτηση έκανε γονέας  από τα Καμένα Βούρλα, όπου στον οικισμό που μένει με την οικογένεια του, δεν  έχει πρόσβαση στο internet  παρά τις όποιες προσπάθειες και αν έχει κάνει.

Τώρα με το lockdown και την αναγκαστική τηλεκπαίδευση, το πρόβλημα πλέον γίνεται πιο έντονο…

Μάλιστα μετά την δημοσίευση του παρόντος  άρθρου, μας ενημέρωσε κάτοικος της Κόμνηνας  του Δήμου Καμένων Βούρλων ότι και εκεί το ίδιο συμβαίνει και μάλιστα δεν υπάρχει καλό σήμα για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Η ανάρτηση του γονέα:

“Με αφορμή την αυριανή έναρξη της Εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο λύκειο και γυμνάσιο, όπου φοιτούν τα παιδιά μου, θα ήθελα να αναφερθώ στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο οικισμός αγροτική καινούριου όπου και διαμένω με την οικογένεια μου.

Κυρία υπουργέ, κύριε Δήμαρχε, Κύριε Γυμνασιάρχη, Κύριε Λυκειάρχη. Εν έτη 2020 σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα Καμένα Βούρλα και ύστερα από πολλές αιτήσεις (… σε συγκεκριμένη εταιρία) αλλά και αρκετά παρακάλια στον Δήμο για μια γραμμή τηλ και internet προκειμένου τα παιδιά μας να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα αλλά και άλλες υποχρεώσεις τούς, που φρενάρει 100 μέτρα έργου καλωδίωσης,που δεν προβλέπεται, λόγω ασύμφορου κόστους…(εδώ γελάνε και τα τσιμέντα) 100 μέτρα από το κουτί της εταιρίας  στον οικισμό. 12 χρόνια χωρίς Ίντερνετ είναι πολλά.. ακόμα και το τελευταίο χωριό στην Ελλάδα έχει internet.

Λυπάμαι Πραγματικά”

Την εποχή που ζούμε, που πλέον το internet  είναι τόσο βασικό, για επικοινωνία, εργασία κλπ, κάποιες περιοχές  φαίνεται ότι αντιμετωπίζονται ως “δεύτερης κατηγορίας”… Να σημειωθεί ότι όπως μας μετέφερε ο γονέας, γνωρίζει ότι μπορεί η τηλεκπαίδευση των παιδιών να γίνει χωρίς internet, ωστόσο θέλησε να θίξει επί της ευκαιρίας το ζήτημα που δεν μπορεί να έχει τηλέφωνο και Internet στο σπίτι του, θεωρώντας ότι είναι πλέον απαραίτητο και σαφέστατα πιο εύκολη η καθημερινότητα του.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid tests για κορονοϊό, 23/2/2024

  Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *