Breaking News

Κατάμεστη η αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ξανθής Κουτσογιάννη “ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ”

Στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας “Αλέκος Κοντόπουλος” παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή της Ξανθής Κουτσογιάννη ‘ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΉ” την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη Σόλια, ο πρώην Δήμαρχος Ευθύμιος Καραϊσκος, η πρώην Αντιδήμαρχος Ευμορφία Ρουποτιά, ο πρώτος Πρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών και Συγγραφέων, ιστορικός, Δημήτριος Νάτσιος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων και η Θεατρική Ομάδα LaFamiglia.

Για το βιβλίο μίλησε ο Δημήτρης Φαφούτης, μηχανικός, ποιητής, πρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων και η Σοφία Κουτσούκου, δικηγόρος, συγγραφέας, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων.

Ποιήματα απήγγειλε ο Κώστας Καραμέτος, πολιτικός μηχανικός, μέλος της Θεατρικής Ομάδας LaFamigliaκαι η Λίλια Ρένιου, καθηγήτρια αγγλικών, μέλος της Θεατρικής Ομάδας LaFamiglia. Συντόνισε η Ευσταθία Παπαθανασίου, φιλόλογος – σύμβουλος σταδιοδρομίας.

Η μουσική επένδυση ήταν του Κώστα Νέλλα. Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.”

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας

Δημ. Φαφούτης                    Σταυρος Μπλούκας

 

_____________

Δελτίο Τύπου από τον Όμιλο Λογοτεχνών Φθιώτιδας

Δες επίσης

3 προσλήψεις στον Δήμο Λοκρών

Αιτήσεις  έως και την  Παρασκευή 05-12-2025 Ανακοίνωση για την πρόσληψη συνολικά τριών (3) ατόμων με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *