Τετάρτη , 18 Μαΐου 2022
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Καθάρισαν τον λιμένα στην Σκάλα Αταλάντης

Μία ακόμη  δράση καθαρισμού λιμένα στη Φθιώτιδα

Ο Δήμος Λοκρών με τη συνδρομή του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου εκδήλωση καθαρισμού του λιμένα της Σκάλας Αταλάντης.

Με τον τρόπο αυτό δόθηκε μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των κατοίκων και της ανάγκης προστασίας της θάλασσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αφαιρέθηκαν από τον πυθμένα του λιμένα απορρίμματα. Παράλληλα έγινε δράση εξοικείωσης παιδιών του Ναυτικού Ομίλου Αταλάντης με τη διαδικασία της κατάδυσης.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Αλεξάνδρο Παλατιανό για τη συμμετοχή των Βατραχανθρώπων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 18 βατραχάνθρωποι, εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ Λοκρών, εργαζόμενοι του Δήμου Λοκρών και στελέχη του Λιμενικού σώματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας και αιρετοί του Δήμου Λοκρών, όπως η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κα Μάιτα Γιαννοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Νικόλαος Ανεστάκος, Κωνσταντίνος Ντέλιος και Παναγιώτης Καπουκίνης, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λοκρών κα Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας κα Μαρία Τζανακάκη και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αταλάντης κ. Ανέστης Κατσούλης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τέθηκε η ανάγκη βελτίωσης του λιμένα για είναι ασφαλές και συμφωνήθηκε να εξεταστούν λύσεις.

Η εκδήλωση συντονίστηκε από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μιχάλη Παπανικολάου και το μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ κ. Δημήτριο (Τάκη) Καρατράντο.

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία – κορονοϊός: Που γίνονται δωρεάν rapid tests, 18/5

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *