Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

«Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ» φώναξαν στη σύσκεψη τα σωματεία των εργαζομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ» ακούστηκε για μία ακόμη φορά στη σύσκεψη που διοργάνωσαν από κοινού τα σωματεία εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, από εκατοντάδες παρευρισκόμενους, που γέμισαν το γήπεδο μπάσκετ του οικισμού αλλά και το χώρο γύρω από αυτό. Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ αυτοαπασχολούμενοι και εργαζόμενοι από την γύρω περιοχή, εκπρόσωποι συνδικάτων από ολόκληρη τη χώρα απηύθυναν κάλεσμα ξεσηκωμού και αντίστασης απέναντι στο έγκλημα της κυβέρνησης που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ, απολύει τους εργαζόμενους και μαραζώνει ολόκληρες περιοχές.

Τη σύσκεψη εκ μέρους όλων των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, άνοιξε ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους και τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της πλατιάς εργατικής και λαϊκής αλληλεγγύης για τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ εδώ και 30 μήνες. Εκανε αναφορά στις τωρινές εξελίξεις σημειώνοντας ότι «ο αγώνας σε αυτή τη φάση είναι να μην επιτρέψουμε το πάγωμα της τσιμινιέρας, μία για πάντα», προσδιορίζοντας ότι το επόμενο το διάστημα θα γίνουν μία σειρά πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και καταλήγοντας είπε: Τον αδελφό που γνωρίσαμε, από την Καβάλα έως το λιμάνι του Πειραιά, που μιλήσαμε μαζί και ας μη θυμάται ο ένας το όνομα του άλλου, δεν πρόκειται να τον προδώσουμε.

Καλή αντάμωση λοιπόν, στις κινητοποιήσεις που σχεδιάζουμε, που θα σχεδιάσουμε με βάση τις εξελίξεις βήμα – βήμα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς άλλη μία φορά. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Είμαστε ήδη νικητές. Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Το λογο πήραν επίσης τα Εργατικά Κέντρα Εύβοιας, Θήβας και Λαμίας. Εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο λιμάνι της COSCO, και εκπρόσωπος της ομοσπονδίας μεταλλωρύχων Ελλάδας και των εργαζόμενων στο ΙΓΜΕ. Από την επιτροπή αγώνα γυναικών την αποφασιστικότητα για συνέχιση του αγώνα τόνισαν στους χαιρετισμούς τους η Νικολία Δαλάκα και η Γιάννα Αστερίου.

Για μία ακόμη φορά η παρουσία εργαζομένων από διάφορες περιοχές της χώρας και η αλληλεγγύη στον αγώνα της ΛΑΡΚΟ ήταν συγκλονιστική και δείχνει ότι αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για νέα κλιμάκωση του αγώνα, με επόμενο μεγάλο σταθμό τη νέα κάθοδο στην Αθήνα την Παρασκευή 29 Ιούλη, η μέρα που σύμφωνα με τις διαρροές της κυβέρνησης θα κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές στους διαγωνισμούς εκποίησης.

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χρ. Σταϊκούρας στον Γοργοπόταμο: “Υποκλινόμαστε στο φρόνημα, στον ηρωισμό, στην αυτοθυσία, στο παράδειγμά τους”

“Κορυφαία πράξη της Ελληνικής Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα.”, επεσήμανε στον χαιρετισμό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *