Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

ΚΚΕ: Επίσκεψη Δ. Κουτσούμπα στο “Σπίτι του Αγωνιστή”

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε (30/12/2022) το “Σπίτι του Αγωνιστή”, Ίδρυμα Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών.

Στην αντιπροσωπεία, μεταξύ άλλων συμμετείχαν, ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος της ΚΕ.

Ο Δ. Κουτσούμπας περιηγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος και συνομίλησε με τους παλαίμαχους αγωνιστές και αγωνίστριες, που του δώρισαν το βιβλίο “Ποιήματα αγωνιστριών στις Γυναικείες Φυλακές Αβέρωφ – διαφυλαγμένα από την Μάρθα Ξανθοπούλου – Αντονέν”, έκδοση του Ιδρύματος “Σπίτι του Αγωνιστή”.

Κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τις σπουδαίες ηθοποιούς Μπέτυ Βαλάση και Ντενίζ Μπαλτσαβιά, που φιλοξενούνται το τελευταίο διάστημα στο “Σπίτι του Αγωνιστή”. Επίσης συναντήθηκε με την αγωνίστρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας Κατίνα Ζώργιου – Μανιτάρα και τον αγωνιστή Σαργόλογο Γιάννη, ο οποίος δώρισε βιβλία και ντοκουμέντα από το προσωπικό του αρχείο στο Αρχείο του ΚΚΕ.

Ο Δ. Κουτσούμπας, προσερχόμενος στο “Σπίτι του Αγωνιστή”, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Χρόνια πολλά σε όλες και όλους! Καλή δύναμη! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Εσείς είστε οι αγωνιστές της ζωής και συνεχίζετε ακόμα, εδώ σε αυτόν τον όμορφο χώρο κι εμείς μαζί σας. Η σκέψη μας είναι μαζί σας και θα συνεχίσουμε στον αγώνα, μέσα στους δρόμους, στη βουλή, παντού, όπου ο λαός μας καλεί να παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματά του. Οι αγώνες που κάνουμε θα δικαιωθούν, είμαστε σίγουροι γι’ αυτό”.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων: 900.000.000€ για στήριξη επενδύσεων στον δημόσιο τομέα της Ελλάδας

Τοποθέτηση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας ενωσιακής πράξης συγχρηματοδότησης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *