Ακολουθήστε μας στο facebook

ΚΚΕ(Μ-Λ): Οι δύο υποψήφιοι στη Φθιώτιδα

 

Το ΚΚΕ(Μ-Λ) συμμετέχει στις εκλογές με δύο υποψηφίους στη Φθιώτιδα

Με κεντρικό σύνθημα “Για να ζήσουμε, πρέπει να αγωνιστούμε” συμμετέχει το ΚΚΕ(μ-λ) στις εκλογές της 21ης Μαΐου.Με 179 υποψηφίους σε όλη τη χώρα δίνει την εκλογική μάχη, καλώντας το λαό να εμπιστευτεί τις δυνάμεις του και να βγει στο δρόμο του αγώνα.

Οι βουλευτικές εκλογές έρχονται μετά από πολλές αναβολές, ώστε να αναδείξουν την κυβέρνηση εκείνη που θα βγάλει την αστική τάξη της χώρας από τα αδιέξοδα της. Η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, η γεωπολιτική αστάθεια και η λαϊκή οργή έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα ντόπια και ξένα κέντρα του συστήματος. Όποια κυβέρνηση και αν προκύψει από τα τρία μεγάλα κόμματα (ή άλλους πρόθυμους), αυτή θα συνεχίσει στην ίδια πολιτική με τις προηγούμενες: εξάρτηση από ΝΑΤΟ και ΕΕ, φτωχοποίηση, καταστολή των λαϊκών αγώνων.

Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα, το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό να μη διαλέξει ποιος θα του μαυρίσει τη ζωή.Καλεί κάθε εργαζόμενο, άνεργο, αγρότη, νέο, συνταξιούχο να οργανωθεί σε κάθε χώρο δουλειάς, σπουδών, σε κάθε γειτονιά και χωριό. Να αντισταθεί στην επίθεση που έρχεται και να διεκδικήσει καλύτερους όρους δουλειάς, σπουδών, περίθαλψης.Αυτή την κατεύθυνση υπηρέτησε όλο το προηγούμενο διάστημα το ΚΚΕ(μ-λ), χωρίς να το βάζει στα πόδια ακόμα και σε συνθήκες σκληρής καταστολής εν μέσω καραντίνας. Η ψήφος στο ΚΚΕ(μ-λ) σημαίνει εμπιστοσύνη στη δύναμη του μαζικού και οργανωμένου αγώνα. Σημαίνει πίστη στο όραμα για μια χώρα ανεξάρτητη και σοσιαλιστική.

Οι δύο υποψήφιοι της οργάνωσης στη Φθιώτιδα 

Βερούση Σοφία του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Κατάγεται από τις Λιβανάτες Φθιώτιδας. Είναι απόφοιτη του τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής όπου και ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο σύλλογο της μέσα από το σχήμα των Αγωνιστικών Κινήσεων. Διατέλεσε μέλος στο ΔΣ του συλλόγου της ΣΓΤΚΣ και είχε πρωτοπόρα δράση στον αγώνα ενάντια στις συγχωνεύσεις και την κατάργηση των ΤΕΙ. Σήμερα φοιτεί στην Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, όπου και εξειδικεύεται στην μαρμαρογλυπτική. Παράλληλα έχει ενεργή συμμετοχή στους λαϊκούς ταξικούς αγώνες.

Γαλανής Γιάννης του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1997 στη Λαμία, όπου και μεγάλωσε. Το 2015 πέρασε στην Ιατρική Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2022. Ήταν ενεργό μέλος του Φοιτητικού Κινήματος μέσα από τις γραμμές των Αγωνιστικών Κινήσεων. Συμμετείχε στους αγώνες ενάντια στους νόμους Κεραμέως. Επί χρόνια διατέλεσε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθηνών. Πλέον είναι γιατρός σε αναμονή ειδικότητας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ασχολείται ενεργά με το κίνημα των υγειονομικών και την υπεράσπιση του δικαιώματος στην περίθαλψη για όλο το λαό.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος στο Δήμο Καμένων Βούρλων, 15/6

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος το Σάββατο 15.06.24 στο Δήμο Καμένων Βούρλων   Το Σάββατο 15.06.24 λόγω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *