Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Καρδίτσα: Κλείνει νέο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου, για εργασίες κατασκευής ποδηλατόδρομου

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης, όλων των οχημάτων, θα σημειωθεί στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Δ.Λάππα, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

Η απόφαση αφορά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Φάσης 3 «Διαμόρφωση ποδηλατοδρόμου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου», για την εκτέλεση εργασιών διαμόρφωσης ποδηλατοδρόμου.

-Επιπλέον απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων πλην αστικών λεωφορείων, στην οδό Δ. Λάππα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κουμουνδούρου και Ηρώων Πολυτεχνείου, προκειμένου να μεταφερθεί στο εν λόγω σημείο η αφετηρία αστικών λεωφορείων της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας

φωτογραφία αρχείου

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γνωστός τράπερ συνελήφθη στο Αγρίνιο με όπλο και γεμιστήρα

Σύλληψη από την ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 27/1/2023 29χρονος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *