Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κλωνί Σπερχειάδας: Επιτακτική ανάγκη επιδιόρθωσης του δρόμου προς το νεκροταφείο

Η παρακάτω ανάρτηση έγινε από το klonifan.blogspot.com και αναφέρεται σε επιδιόρθωση δρόμου προς εξυπηρέτηση των κατοίκων: 

 Δύσκολες οι συνθήκες επιβίωσης στα ορεινά χωριά της Ελληνικής υπαίθρου αν και οι μόνιμοι κάτοικοι εδώ και δεκαετίες , προσαρμόζονται και προβλέπουν τις ανάγκες που θα προκύψουν για την διαβίωση τους ειδικά τους χειμερινούς μήνες και αναλόγως πράττουν, σε αντίθεση με τους κατοίκους της πρωτεύουσας που βρέθηκαν σε δεινή θέση λόγω της τελευταίας ακραίας κακοκαιρίας.

Αν και οι κάτοικοι των χωριών είναι λοιπόν εξοικειωμένοι με τις ιδιαιτερότητες αυτές, δυστυχώς στο Κλωνί Φθιώτιδος , στην Δυτική άκρη του Νομού αυτού, λόγω των καιρικών συνθηκών, οι επισκέψεις τους στο νεκροταφείο του χωριού τους, κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη έως και ακατόρθωτη , σε αρκετές χρονικές περιόδους λόγω της μη ασφαλτόστρωσης ενός δρόμου μήκους 1 χιλιομέτρoυ.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ένας δρόμος που φεύγει μέσα από το χωριό και οδηγεί στις ” τελευταίες κατοικίες ” των Κλωνιωτών , στο νέο νεκροταφείο που βρίσκεται στην θέση ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ.

Οι βροχοπτώσεις και οι χιονοπτώσεις , δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις σχηματίζουν όπως βλέπετε και
στις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε, ένα άκρως επικίνδυνο και απροσπέλαστο βούρκο , που καθιστά αδύνατη την προσέλευση στο εν λόγω κοιμητήριο και στην εκκλησία που υπάρχει εκεί.

Μάλιστα, στο παρελθόν έχουν καταγραφεί και εκτροπές οχημάτων στον δρόμο αυτό.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη συντήρησης και ασφαλτόστρωσης ή διαφορετικής κατασκευής του εν λόγω 1 χιλιομέτρου για ανθρωπιστικούς λόγους . Πιστεύω ότι δεν υπάρχει αιρετός που δεν θα προσπαθήσει να λύσει ένα τέτοιο πρόβλημα κοινωνικής ευαισθησίας.

klonifan.blogspot.com

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος σε οδούς – περιοχές της Λαμίας

Ενημερωθείτε για τις νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος  Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, λόγω εκτέλεσης εργασιών …

2 σχόλια

 1. Τσάτσαρης Κωστας

  Πολύ καλό ρεπορτάζ
  Μπράβο
  Έχεις δίκιο.
  Τσάτσαρης Κωνσταντίνος
  Ηλιούπολη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *