Κυριακή , 10 Δεκεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ξεκινά η συντήρηση τμημάτων στη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς

Ενημερωτικό δελτίο από τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Γραβιάς, Γιάννη Μανανά

Υπεγράφη τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 μεταξύ του Δήμου Δελφών και του αναδόχου η σύμβαση για τη συντήρηση τμημάτων δημοτικής οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα έχει γίνει αποκατάσταση του οδοστρώματος σε σημεία που χρίζουν άμεσης παρέμβασης, για την αποκατάσταση της ασφάλειας, εντός τριών Τοπικών Κοινοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μελέτη, το έργο αφορά στη βελτίωση και συντήρηση της υφιστάμενης Δημοτικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Γραβιάς και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Γραβιάς, Καστελίων και Καλοσκοπής, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν εργασίες τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσης. Ο προϋπολογισμός των παρεμβάσεων ανέρχεται στα 60.000 ευρώ και η ολοκλήρωσή τους, βάσει της σύμβασης, ορίζεται σε δύο μήνες από την υπογραφή της.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δελφών της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς, κ. Ιωάννης Μανανάς, με αφορμή την εξέλιξη δήλωσε: «Καθημερινά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου, καταβάλουμε προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των δημοτών μας. Η συντήρηση της δημοτικής οδοποιίας είναι ένας από τους τομείς που χρίζει πολλών, όμως παράλληλα και κοστοβόρων παρεμβάσεων. Έχοντας ιεραρχήσει τις ανάγκες προχωράμε στη βελτίωσή της, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες στον τομέα της καθημερινότητας, ενισχύοντας την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την εικόνα του Δήμου μας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Λάρισα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

Στη Λάρισα θα βρίσκεται Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 Ο κ. Ανδρουλάκης  θα συναντηθεί με παραγωγικούς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *