Παρασκευή , 2 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά γέφυρα του Μόρνου

 

Κατά το τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ψηφίστηκε ομόφωνα η πλήρης προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην παλαιά γέφυρα του Μόρνου των οχημάτων, μέχρι τις 30-06-2023, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές δοκιμές για την αναθεώρηση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών καθώς και για να προβούμε στις πλέον απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης όπως είναι η άρση επικίνδυνων αποκολλημένων μικρών τμημάτων σκυροδέρματος.

Η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται διαμέσου του νέου ανισόπεδου κόμβου Μαλαμάτων στην Εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου.

Με την ολοκλήρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας, κ. Δελμούζος δήλωσε:

«Από την μέρα που αναλάβαμε θέσαμε σε προτεραιότητα την ασφάλεια των μετακινήσεων των διερχόμενων οδηγών σε όλο το δίκτυο της Περιφερειακής μας Ενότητας. Έτσι σήμερα προβήκαμε στην προσωρινή απαγόρευση της διέλευσης στην παλαιά γέφυρα του Μόρνου ώστε να εκτελέσουμε τις άμεσες επεμβάσεις αποκατάστασης, αλλά και να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργαστηριακές μετρήσεις που είναι απαραίτητες για την οριστικοποίηση της μελέτης με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι διερχόμενοι οδηγοί πλέον θα χρησιμοποιούν τον ανισόπεδο κόμβο Μαλαμάτων για την Εθνική οδό Ιτέας – Ναυπάκτου»

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Το χαλκούν σήμα της πόλεως» Το ανανεωμένο έμβλημα του Δήμου Αγρινίου

«Το χαλκούν σήμα της πόλεως», το οποίο κατασκευάστηκε στην Αθήνα και μεταφέρθηκε με το πρακτορείο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *