Breaking News

Λαμία: 2ο Τουρνουά “ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ 2021” προετοιμασίας Βόλεϊ Γυναικών

Για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας τα  “ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ 2021”

Ο Α.Ο. Λαμίας 2013, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, διοργανώνει στην πόλη μας το 2ο Τουρνουά προετοιμασίας Βόλεϊ Γυναικών, την Παρασκευή και το Σάββατο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2021, με την συμμετοχή των ομάδων του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Α.Ο. Μαρκόπουλου Revoil, με τις οποίες ομάδες αγωνίζονται πολλά μεγάλα μεγάλα ονόματα του Γυναικείου Βόλεϊ.

Το Τουρνουά διεξάγεται στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γήπεδο Λαμίας και γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας των ανώτερο ομάδων, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει το φίλαθλο κοινό την πόλης μας και όχι μόνο, με γενική είσοδο 5€ ανά ημέρα και απαραίτητη προϋπόθεση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από τον Covid 19, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες για κλειστούς χώρους.

Αναφέρει σχετικά η διοίκηση του ΑΟ Λαμίας:

Η στήριξή σας για την προσπάθειά μας, μας είναι όπως κάθε χρόνο απαραίτητη, γιατί είστε και θα είστε ο 7ος παίκτης μας για την εδραίωσή μας στα μεγάλα σαλόνια της Volley League Γυναικών.

Ο Α.Ο. Λαμίας ευχαριστεί για τη στήριξή του τον Δήμο Λαμιέων και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Ευθύμιο Καραΐσκο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Παναγιώτη Φώσκολο.

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Πρόστιμο σε super market

Μετά από σχετικό έλεγχο καταγράφηκε παράβαση  Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *