Δευτέρα , 15 Αυγούστου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Λαμία: Απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ

Την Τρίτη 25/5/2021 θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 π.μ. απεργιακή κινητοποίηση για την ΛΑΡΚΟ.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας με ανακοίνωση του δηλώνει στην στήριξη του στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Στηρίζουμε την απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας χαιρετίζει και στηρίζει την απόφαση των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ για απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη 25 Μαΐου και συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Οι εργαζόμενοι κόντρα στις πιέσεις και τους εγκληματικούς σχεδιασμούς της Κυβέρνησης, συνεχίζουν τον αγώνα τους 17 μήνες τώρα, ώστε να διασφαλιστεί η ενιαία λειτουργία της ΛΑΡΚΟ, να μην χαθεί καμία θέση εργασίας και κανένα δικαίωμα των εργαζομένων, χωρίς καμία απόλυση. Παρά τις πιέσεις και τις παγίδες της Κυβέρνησης ώστε οι εργαζόμενοι να αποδεχθούν μια σειρά από μέτρα-παγίδες που θα οδηγήσουν τους εργαζόμενους στην απόλυση, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν τσιμπάνε και συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, που συνεχίζοντας στα χνάρια των προηγούμενων Κυβερνήσεων και στις κατευθύνσεις της ΕΕ, βάζει ταφόπλακα στην ΛΑΡΚΟ. Η πολιτική τους άλλωστε είναι αυτή που χτυπάει το δικαίωμα στην εργασία, είναι αυτή που φέρνει το νομοσχέδιο έκτρωμα με τις εργασιακές αλλαγές του αιώνα. Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μας δείχνει τον δρόμο, τον δρόμο που μπορεί να τους βάλει εμπόδια στους σχεδιασμούς τους.

Την Τρίτη 25 Μαΐου ενώνουμε τη φωνή μας και συμμετέχουμε μαζί με τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 π.μ., για να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά το σύνθημα «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ».

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και εργαζόμενες της Φθιώτιδας να δώσουμε μαζικό δυναμικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση, για να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ και να συνεχιστεί η ενιαία λειτουργία της, για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, χωρίς καμία απόλυση, για να ακουστεί δυνατά πως «Με αίμα και ιδρώτα δένουμε το ατσάλι, θα τους σταματήσουμε με ενότητα και πάλη».

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στυλίδα: Μουσική εκδήλωση “Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα – Μικρά Ασία – Βυζαντινός Εσπερινός”

Μουσική εκδήλωση “Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα – Μικρά Ασία – Βυζαντινός Εσπερινός” στη Στυλίδα τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *