Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Λαμία: Επεκτείνεται το δίκτυο για το φυσικό αέριο

Την ικανοποίηση του για την έγκριση από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας των τευχών δημοπράτησης και που επιτρέπει να βγουν στο αέρα οι διαγωνισμοί για τα μεγάλα έργα επέκτασης των δικτύων φυσικού αέριου στις πόλεις της περιφέρειας μας, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Λαμία και εξέφρασε ο βουλευτής Φθιώτιδας κ Γιάννης Οικονόμου.

Το ζήτημα του φυσικού αερίου στη Λαμία είναι ένα θέμα το οποίο ο κ. Οικονόμου παρακολουθεί από την αρχή της θητείας του αφού διαπιστώνοντας τις καθυστερήσεις και τις κωλυσιεργίες χρόνων μια από τις πρώτες συναντήσεις που έκανε ως βουλευτής τον περασμένο Οκτώβριο ήταν με τη διοίκηση της ΔΕΔΑ ενώ παράλληλα όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει συνεργασία και ενημέρωση με τα στελέχη της εταιρείας.

Όπως σημειώνει ο κ. Οικονόμου, χάρη στη μεθοδική δουλειά του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΔΑ κ. Μ. Τσάκα και των στελεχών της εταιρείας που όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που καθυστερούσαν τον διαγωνισμό και να ξεμπλοκαριστεί το έργο, πολύ σύντομα οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της Λαμίας θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα οφέλη του φυσικού αερίου.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Δομοκού: 10 προσλήψεις έκτακτου προσωπικού

  Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στο Δήμο Δομοκού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Πρόκειται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *