Συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Λαμιέων στην ημερίδα για την Κυκλοφοριακή Αγωγή και την Οδική Ασφάλεια
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η ημερίδα με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια: Ευθύνη όλων μας», που διοργάνωσε ο Όμιλος Κυκλοφοριακής Αγωγής του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας σε συνεργασία με την Τροχαία Λαμίας, τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων, τη Δημοτική Αστυνομία και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων.
Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Λαμιέων συμμετείχε ενεργά στη δράση, στηρίζοντας πρωτοβουλίες που προάγουν την κυκλοφοριακή παιδεία και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, με ιδιαίτερη έμφαση στην ευαισθητοποίηση των νέων. ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κατσούλης αναφέρθηκε στην σωστή και ασφαλή χρήση των πατινιών, επισημαίνοντας την ανάγκη τήρησης του κανόνα οδικής κυκλοφορίας, καθώς και την σωστή συμπεριφορά από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.
Ακολούθησαν εισηγήσεις και βιωματικές δράσεις από τους συμμετέχοντες φορείς, με στόχο την ενημέρωση και την καλλιέργεια υπεύθυνης οδηγικής και κυκλοφοριακής συνείδησης.
Ο Δήμος Λαμιέων και η Δημοτική Αστυνομία συνεχίζουν να υποστηρίζουν δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης, επενδύοντας στην εκπαίδευση και την ασφάλεια των πολιτών, με βασικό μήνυμα ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί ευθύνη όλων μας.
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας



