Παρασκευή , 1 Μαρτίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Lamia Night Run: Ο απολογισμός και το “ευχαριστώ” της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα

Τον Απολογισμό έκανε η  Οργανωτικής Επιτροπής του 7ου Lamia Night Run (2021) και παραθέτει τις ευχαριστίες της σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διαξαγωγή του αγώνα που πλέον έχει γίνει θεσμός. 

Η ανακοίνωση:

ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το 7ο Lamia Night Run (LNR) διενεργήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Σεπτεμβρίου του Δήμου Λαμιέων και ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας διάχυτη αισιοδοξία στους πολίτες της πόλης και τους επισκέπτες της.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ. «Ερίβωλος Φθία» θεωρεί ως πολύ σημαντική αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου μας καθώς πιστεύει ότι οι συνέργειες με διαφορετικά θεματικά ενδιαφέροντα μπορούν να εξελίσσουν σταθερά και να προβάλλουν την πόλη μας ως πολύ ενδιαφέροντα προορισμό επισκεπτών και τουριστών.

Γι αυτό θεωρούμε επιβεβλημένο να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Θύμιο Καραϊσκο για την εν λόγω πρωτοβουλία του αφενός και τη συνεχή υποστήριξή του αφετέρου στη διεξαγωγή αυτής της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης δεδομένου ότι το θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων Μαζικού Αθλητισμού είναι ιδιαίτερα ασφυκτικό προκειμένου να περιορισθεί η διάδοση της νόσου Sars-CoV-2.

Επίσης τους Αντιδημάρχους κ. Παναγιώτη Φώσκολο και κ. Παναγιώτη Στασινό (που προσφέρθηκε να είναι και υπεύθυνος Ιατρός της εκδήλωσης) για την αμέριστη στήριξή τους σε κάθε οργανωτικό θέμα.

Και οπωσδήποτε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανό για την διαρκή υποστήριξή του.

Ευχαριστούμε επίσης τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Οικονόμου, τον βουλευτή Φθιώτιδας κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα για την προσωπική τους παρουσία στο 7ο Lamia Night Run και την υποστήριξή τους.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Το Lamia Night Run ως θεσμός δεν είναι μόνο ένας αγώνας…. είναι μια αθλητική εκδήλωση που δίδει ιδιαίτερη σημασία σε δράσεις πολιτισμού. Συνεπώς θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Σύγχρονο Ωδείο ΚΕΦΟΣ για την πολυετή συμμετοχή του στην εκάστοτε εκδήλωση που προσδίδει μία διαφορετική νότα αισθητικής σε όλη την εικόνα της διοργάνωσης.

Και επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Εθελοντές και έναν έκαστο χωριστά, διότι συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης και την διεξαγωγή του LNR (ευχαριστούμε τους: Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Φθιώτιδας, ΕΠΑΨΥ, ΕΠΟΣ Μακρακώμης, ΚΕΘΕΑ, Λέσχη Εφέδρων Καταδρομένων, Συλλόγους Αμφιθέα, Νιριήδες & Τραχίνα, Φροντιστήριο Εξέλιξις, Χορόπολις). Για την Οργανωτική Επιτροπή ο εθελοντισμός είναι μια υπέρτατη αξία κουλτούρας που δείχνει το δρόμο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών. Και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι ως προς τον στόχο αυτό.

Επίσης ευχαριστούμε το ΙΚTEO Καραφέρης Autovision για τη σημαντική συμβολή του για άλλη μια χρονιά στη διεξαγωγή του LNR και όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που μας συνδράμουν Γ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ, NEXT SHOP, GNOSIS COMPUTERS, KOPANIS LOGISTICS, TIME OUT, COFFE ROAD, GK BARBER SHOP, Δημήτρης Τσακμάκης.

Τους χορηγούς επικοινωνίας MAG24 & IRUN αλλά και όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους που καλύψανε την διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες ΑμεΑ και τους φορείς ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ καθώς μας μαθαίνουν εμπράκτως ότι όλοι είμαστε ίσοι και πρέπει να συμμετέχουμε σε όλες τις δράσεις, πολιτιστικές, αθλητικές κτλ. Διότι μεταξύ άλλων βασική αρχή της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η ίση μεταχείριση και η μη διάκριση.

Οπωσδήποτε θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που παρόλους τους περιορισμούς και τον διάχυτο φόβο λόγω της πανδημικής κρίσης σταθήκανε στην εκκίνηση του αγώνα δίδοντας ελπίδα για το μέλλον!

Καθώς και τους δύο παρουσιαστές της διοργάνωσης, κα. Εύη Σταματίου & κ. Γιώργο Παπαντωνίου, που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους.

Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και το ΕΚΑΒ για την συνεχή υποστήριξη του LNR.

Και όλους τους ανθρώπους που έρχονται ως θεατές και εμψυχωτές της διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ευχαριστεί όλους κατά τον πλέον εγκάρδιο τρόπο και δεσμεύεται να σας κάνει κοινωνούς των νέων δράσεων που θα σχεδιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επειδή το LNR δεν είναι μόνο αγώνας…..

It’s not only a race….

H Οργανωτική Επιτροπή

Κώστας Αποστολόπουλος

Πέτρος Καραγεώργος

Στέλιος Γκέκας

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εξελίξεις για το καμπινγκ ΕΟΤ και Ιαματική πηγή “Κονιαβίτη” στα Καμένα Βούρλα – Προχωρούν επενδύσεις άνω των 200.000.000€

Χρήστος Σταϊκούρας: “Η επένδυση αυτή, μαζί με εκείνη του ακινήτου «Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων»,  αναμένεται να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *